Legenda hip hopa Samo Polutak Kos je spet v akciji

Samo Polutak Kos in Tilen Grašič se bosta predstavila v Paradi plesa.

 V Paradi plesa edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah gostimo pionirja slovenskega hip hopa Sama Polutka Kosa, ki se po nekajletnem premoru vrača na slovensko plesno sceno. Na intervju je pripeljal še mladega break dance talenta Tilna Grašiča, ki za svojih osem let starosti brejka kot za stavo.

Tilen Grašič je talent, o katerem boste še slišali.
Koprodukcijska predstava graškega in mariborskega baleta Meeting Maribor v koreografiji Darrela Toulona in Edwarda Cluga je naletela na različna mnenja. Starejša publika nikakor ni bila zadovoljna s sodobnimi prijemi obeh koreografov, mlajši gledalci pa niso skrivali navdušenja. Kaj se je dogajalo na in ob odru, pa vam bosta povedala oba koreografa.
Ko graški balet sreča mariborskega in obratno.
Bliža se tudi tradicionalna Maturantska Parada, ko se bo 20. maja točno opoldne ponovno zaplesala četvorka na slovenskih in nekaterih evropskih ulicah. Boris Prokofjev, organizator četvorke, bo zaupal, ali bo tudi letos šlo za dosego Guinnesovega rekorda ali pa to sploh ni več pomembno.
20. maj točno opoldne bo ponovno dan za Maturantsko Parado.
Idejni oče četvorke Tomaž Ambrož pa je poleg četvorke zakopan tudi v projekt realizacije letošnjega državnega prvenstva v modernih tekmovalnih plesih, ki se bo odvijalo zadnji majski vikend pod kupolo Gospodarskega razstavišča.
Tomaž Ambrož ima letos v roki veliko projektov; od državnega prvenstva v modernih tekmovalnih plesih do svetovnega prvenstva v street plesih.
Seveda v oddaji ne bo manjkala rubrika Ujemite korak z aktivnimi, v kateri vas spodbujamo k aktivnemu plesanju in gibanju. Kelly vas bo navdušila z atraktivno vadbo zumba.
Zaplešite zumbo s Kelly in ujemite korak z aktivnimi.
Ne zamudite Parade plesa v torek, 10.5. ob 20.15, in ponovitev v sredo, 11.5. ob 22.15, soboto, 14.5. ob 14.14. in nedeljo, 15.5. ob 15.15 na TV Veseljak ter na programu INFO TV v naslednjih terminih: premiera v soboto ob 20.00, ponovitve nedelja ob 13.00, ponedeljek ob 10.30, torek ob   21.00,  sreda ob 19.00 in petek ob 20.30.
Parada plesa, edina oddaja o plesu na slovenskih televizijah.
View Gallery 7 Photos