Kaj imajo skupnega Luka Žiher, Anamaria Bagarič, Liza Šimenc in Kaja Lin

Luka Žiher se predstavlja v oddaji Parada plesa.

V oddaji, ki si jo lahko premierno ogledate danes zvečer ob 20.15 na TV Veseljak, vam bomo predstavili nekaj mladih plesalcev in plesalk, ki s svojimi telesi in razmišljanji že krojijo slovensko plesno ter baletno sceno. Kaja Lin jagodič Avguštin, Liza Šimenc, Luka Žiher in Anamaria Bagarič so štirje, o katerih boste v prihodnje še slišali. Kaja Lin Jagodič Avguštin pravi, da ji za dolgčas vedno zmanjka časa. Kadar pa ji le uspe, da je s svojimi mislimi, se ostriže, največkrat neuspešno.

Kaja Lin Jagodič Avguštin …
Kajina plesna kolegica Liza Šimenc je tudi končala ljubljanski konservatorij za balet, se nekaj časa potepala po baletnih šolah po svetu in se vrnila v Slovenijo kot del skupine Kjara’s Dance Project. Tudi ona je posebna, saj pravi, da jo, kadar hodi po ulici, obide želja, da bi naredila kolo. In to tudi uresniči.
… Liza Šimenc …
Moški plesalci so vedno iskan material. Luka Žiher pa je zrasel v plešoči družini, saj je bila njegova mama Petra balerina, ki je ustanovila šolo za baletno vzgojo Pirueta. A Luka je začel plesati balet na svojo željo.
… Luka Žiher …
Anamaria Bagarič je študentka prvega letnika Akademije za ples, in sicer katedre za jazz ples. Ta plesni stil je tisti, na katerega prisega za vsako ceno.
… Anamaria Bagarič …
Seveda v naši oddaji ne sme manjkati rubrika Ujemite korak z aktivnimi, kjer vas skupaj z Mercatorjevim klubom Uživajmo zdravo spodbujamo k aktivnemu gibanju in plesanju. Tokrat je na vrsti plesna akcija in atrakcija Zumba s Kelly.
Kelly Garcia vas bo naučila zumbo v salsa ritmu.
Oddajo Parada plesa si lahko ogledate v naslednjih terminih:
TV Veseljak: PREMIERA  torek, 24.5., ob 20.15 in ponovitve sreda, 25.5., ob 22.15, sobota, 28.5., ob 14.15, nedelja, 29.5., ob 15.15
INFO TV: PREMIERA sobota, 28.5., ob 20.30 in ponovitve nedelja, 29.5., ob 13.00, ponedeljek, 30.5., ob 10.30, torek, 31.5., ob 21.00, sreda, 1.6., ob 19.00, petek, 3.6., ob 20.30.

View Gallery 6 Photos