Informiraj se, preden bo prepozno

Plesalci in plesalke si lahko pridobijo akademsko izobrazbo kar doma.

Prva slovenska Akademija za ples z državno priznanim programom po prvi Bolonjski stopnji vas vabi, da se pobližje spoznate z njenim programom. Akademija za ples je namreč prva akademija, ki plesalcem omogoča priznano formalno izobrazbo, saj diplomanti pridobijo naziv diplomirani plesalec koreograf. Informativna dneva bosta v petek, 11.2.2011 ob 9.00 in 15.00 uri, ter v soboto, 12.2.2011 ob 9.00 uri. Lokacija Akademije je natančno tam, kjer se nahaja Plesna šola Urška, in sicer na Štihovi 7 v Župančičevi jami v Ljubljani.

Plesati je lepo, če dodaš še temu primerno izobrazbo pa je sploh super.
Na informativnem dnevu se vam bo predstavila večina pedagogov, ki predavajo na štirih katedrah, in sicer za družabne plese, tekmovalne plese, džez in sodobni ples. Z vami bodo aktivni ustvarjalci slovenske in mednarodne plesne scene Ingrid Radman, Marko Urbanek, Nina Mavec Krenker, Tina Jarc Šifrar, Bor Sojar Voglar, Brane Završan, Tomaž Ambrož, Tomo Tololeski, Rosana HorvatBarbara Nagode Ambrož, Igor Sviderski, Nataša Ambrož, Mojca Bandelj in Iryna Stanković.
Na Urški vas bo čakala krepka pedagoška ekipa.
Poleg "prfoksov" bodo prisotni tudi študenti prve generacije, Ki vam bodo v živo pokazali, kaj na tovrstni akademiji sploh počnejo. Če je torej vaša opcija v življenju ples, potem ne odlašajte z obiskom informativca, da vam potem, ko bo šlo za življenjsko odločitev, ne bo postalo žal. Živimo v času, ko je akademska izobrazba zelo pomembna, čeprav so nekateri še vedno prepričani, da je za plesalce dovolj, da znajo plesati.
Študenti prve generacije vam bodo iz prve roke povedali, kakšno je študenstko življenje na Akademiji za ples.
View Gallery 4 Photos