Hčerka plesnih zakoncev Bohak na Gangster partiju s Tomažem Barado

Tara Bohak je začasno zamenjala plesalca in zaplesala z mojstrom borilnih veščin Tomažem Barado.

V Mariboru je Športni center Barada pred dnevi praznoval deseto obletnico delovanja. Lastnik in mojster borilnih veščin Tomaž Barada in njegova soproga Bianca Barada Tapilatu sta ob tej priložnosti pripravila Gangster Party z zapovedanim dress codeom. Vsi povabljeni so namreč morali biti oblečeni v gangsterje. Na Teznem, kjer se nahaja športni center, pa sta ob desetem rojstnem dnevu nastopila tudi plesalka Tara Bohak, hčerka lastnikov plesne šole Pingi, Alenke in Branka Bohaka.

Tara in njen češki plesalec David Odstrcil. (Foto: Marko Pigac)
Tara je nastopila najprej s svojim sedanjim plesalcem Davidom Odstrcilom, nato pa sta vsak posebej zaplesala še z zakoncema Barada. Tara s Tomažem, David pa z Bianco. Hčerka zakoncev Bohak sicer že dobri dve leti pleše za Češko, potem ko se je precej burno razšla s soplesalcem Alenom Lesjakom. Alen je takrat navajal precej odkrite razloge za razhod partnerstva, med njimi je bil največji ta, da je "Tara pretežka za plesalko", in imel pri tem v mislih predvsem njeno fizično konstitucijo.
Alen Lesjak z nekdanjo soplesalko Taro Bohak.
Alen je odplesal na Hrvaško, kjer pleše z Emino Musanovič. Tara pa se je po posvetu s starši odločila, da zapusti slovensko tekmovalno sceno in najde svoj plesni prostor na Češkem. Trenutno se nahaja na Mednarodni lestvici na 125. mestu v latinskoameriških plesih in 38. mestu v standardnih plesih.