Ekskluzivno. Kjara Starič in reportaža z evropskega prvenstva profijev

Kjara Starič, Zoran Plohl ter Tatjana Lahvinovič v Paradi plesa

Vabljeni k ogledu Parade plesa danes zvečer ob 22.05 na TV3Medias, ko vam bo plesalka, koreografinja in pedagoginja Kjara Starič zaupala, ali je za njo in njeno skupino Kjara’s Dance Project uspešno leto.

Kjara Starič in …
Napovedala bo tudi projekte, ki jih s plesalkami in plesalci pripravljajo v letu 2013, razkrila, zakaj letošnjega poletja ni preživela v New Yorku in kateri so njeni najljubši koreografi.
… plesalci Kjara’s Dance Project.
V drugem delu oddaje pa smo vam pripravili ekskluzivno reportažo z letošnjega evropskega prvenstva profesionalcev v latinskoameriških in standardnih plesih, ki se je odvijalo v Velenju. Dogodku je bilo v okviru Evropske prestolnice kulture namenjenih 80.000 evrov, ki sta jih organizatorja Verena in Drago Šulek porabila za odlično organizacijo prvenstva in denarne nagrade plesalcem. Sama sta, vsaj tako je zatrdil Drago Šulek, projekt izpeljala brezplačno.
Miša Cigoj in Nika Bagon sta za eno mesto zgrešila uvrstitev v finale evropskega prvenstva.
V reportaži boste slišali in videli navdušenje zmagovalcev Zorana Plohla in Tatjane Lahvinovič v latinu in Paola Bosca in Joanne Clifton v standardu. Nastopila pa bosta tudi Miša Cigoj in Nika Bagon ter Andraž Snoj in Olga Muravska.
Intervju s plesalko, koreografinjo in pedagoginjo Kjaro Starič smo posneli v galeriji Rolf Benz v Nakupovalni galeriji Kristalne palače.
Če boste oddajo zamudili, pa si poglejte ponovitev v soboto, 1. decembra ob 14.20 prav tako na TV3Medias.

 

View Gallery 5 Photos