Ekskluzivne fotografije balerine Tijuane Križman Hudernik s sinom Etianom

Baletna solistka Tijuna Križman Hudernik trenutno uživa na obali. Z možem Urošem, psom Onixom in seveda sinčkom Etianom, ki je poskrbel, da je njeno življenje postalo še pestrejše. "Naš Etian je prijokal na svet s šestdnevno zamudo 20. junija ob 11.05 uri, velik 51 cm in težak 3.230 gramov. Na sam porod imam lepe spomine, saj je vse potekalo brez zapletov. Skozi celotno nosečnost naju je spremljala ginekologinja dr. Neli Petrovoč. V veliko pomoč tekom samega poroda mi je bil mož Uroš ter babičar Bojan (kateremu bi se še posebej zahvalila). Naj omenim tudi našega Onixa, ki Etiana skrbno spremlja ob vsakem joku, previjanju. Na prvi sprehod smo odšli na moj rojstni dan 30. junija. Trenutno smo na obali kjer uživamo v vlogi staršev."

Prvi sprehod na Tijuanin dvetindvajseti rojstni dan.
Tijuana, ki je, sodeč po fotografijah, v trenutku dobila nazaj svojo elegantno postavo, pa plesno ne miruje. V Piranu bo namreč organizirala že enajsti po vrsti poletni plesni seminar. Od 25.08. do 29.08.2012 se bo v plesni dvorani osnovne šole Cirila Kosmača odvijal seminar pod vodstvom treh pedagogov. Seminar pilatesa bo vodil nekdanji baletni plesalec Stefana Cornel Capraroiu, sodobni ples bo vodil občasni Tijuanin plesni partner Gaj Žmavc, Tijuana pa bo vodila seminar klasičnega baleta in repertoarja.
Tijuana in Gaj v koreografiji Lahko noč, Piran.
Seminar je namenjen plesalcem, članom in vodjem plesnih skupin ter koreografom. Število udeležencev pa je omejeno, zato se morate prijaviti najpozneje do petka 10. avgusta 2012 na e-pošto: tijuana.si@gmail.com.
Balerine na lanskem plesnem seminarju.
View Gallery 4 Photos