Ekskluzivne fotke Tomaža Ambroža in njegove Sabine s sinčkom Tomom

Srečna družina na sprehodu; Sabina Žabjek, Tomaž Ambrož in Tom.

Gonilna sila Plesnega kluba in šole Urška Tomaž Ambrož je osmega julija drugič postal očka. Po Mihi, ki živi v Beogradu in ga je letos junija postavil še v vlogo dedka, se mu je s prihodom drugega sina Toma življenje nekoliko spremenilo. Še ne enomesečni Tom je postal center vesolja, Tomaževa partnerka Sabina Žabjek pa prav tako kar žari od zadovoljstva.

Mali Tom je na sprehodu spokojno spal.
"Tom je priden dojenček, veliko spi in prav nič ne kompliciramo življenja, ampak poskušamo biti čim bolj normalni in čim več z njim na sprehodih," sta navdušeno pripovedovala novopečena starša, ki smo ju naključno srečali na sprehodu po ljubljanskih ulicah.
Zoran Plohl in Tatjana Lahvinovič sta del Urškine pedagoške ekipe.
Tomaž pa je v teh avgustovskih dneh zakopan tudi v delo, saj mora pripraviti vse potrebno za štart druge sezone Akademije za ples, pred vrati je še svetovno prvenstvo v street plesih, ki se bo odvijalo konec septembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Drugi teden se na Urški začnejo še mednarodne priprave, ki jih pripravljajo Nataša Ambrož, Tatjana Lahvinovič, Zoran Plohl, Metka Mesesnel Bizilj in ostali pedagogi Urškinega tima. Letošnje priprave pa bodo še posebno rekordne, saj je prijavljenih celo 86 plesnih parov, kar je največ do zdaj.