Državno v latinu še vedno vznemirja. Ekskluziva na TV3 Medias!

Vabljeni k ogledu atraktivne in ekskluzivne reportaže z letošnjega državnega prvenstva v latinskoameriških plesih, ki se je odvijalo prejšnjo nedeljo v Domžalah v organizaciji PK Miki.

Damir Halužan in Anna Mashchyts.
Dobili smo sedem novih/starih državnih prvakov, nekaj solza veselja, a tudi nekaj solza razočaranja. Med tiste največje zagotovo sodita Damir Halužan in Anna Mashychtys, ki sta morala prenesti premoč Mihe Vodičarja in Nadije Bičkove, ki sta postala nova državna prvaka. Damir in Anna nista bila zadovoljna z drugim mestom in sta že naslednje jutro po prvenstvu poslala sporočilo za javnost, da izstopata iz Plesne zveze Slovenije in se pridružujeta ekipi mednarodne plesne zveze WDC. Nadija pa je tudi povedala, kje se zapleta s pridobitvijo slovenskega državljanstva.
Miha Vodičar in Nadija Bičkova sta osvojila tako željeni naslov najboljšega članskega para v latinskoameriških plesih.
V oddaji boste slišali izjave vseh državnih prvakov, izjavo sodnice Katarine Venturini, komentar Fredija Novaka, mnenja Mateja Krajcerja, Tatjane Lahvinovič, Nataše Ambrož, Špele Kralj in organizatorja Matevža Ogorelca. Ne zamudite Parade plesa, edine oddaje o plesu na slovenskih televizijah v torek zvečer ob 21.50 na TV3 Medias.
Katarina Venturini je bila ena od sodnic letošnjega državnega prvenstva v latinu.
View Gallery 4 Photos