Daša Hrvatič: Zaradi kazincev sem imela kurjo polt

Kazinin nastop na poroki Podržaj&Hrvatič je bil honoriran.

Ena najbolj razvpitih in medijsko odmevnih porok na slovenski sceni v zadnjem času je bila med manekenko Dašo Podržaj zdaj Hrvatič in biznismenom Rajkom Hrvatičem na gradu Mokrice. Zanimiva tudi zato, ker se je v sklop poročnega scenarija vklopil tudi nastop kazinskih plesalcev.

Nastop na gradu Otočec je navdušil zbrane svate …
Na dogodek jih je povabil organizator, in sicer agencija Avi, ki jo furata občasna Pika Nogavička Katja Mlakar in novinar Domen Mavrič. Kazincem sta priskrbela tudi kostume.
Idejni oče oziroma koreograf nastopa je bil Željko Božič, ki je za naš portal sporočil: "Koncept je bil naslednji: nekaj likov (pantomimik, baletka, amorji), ostali plesalci so bili zakrinkani v svate in pomešani med povabljene goste. Koreografijo sem pripravil na pesem Davida Gutette, One Love. Najprej so zaplesali liki, ki so se odpravili med goste, kjer so se jim pridružili še ostali plesalci – svatje. Bil je pravzaprav nekakšen mini flash mob. Še bolj sem bil navdušen na svati, ki so se plesalcem sproščeno pridružili pri plesu. Bili so navdušeni."
Nič manj pa ni bila navdušena nevesta Daša, ki si je zamislila svojo poroko v črno-beli varianti in takšni so bili tudi kostumi plesalcev. "Nastop je bil enkraten! Presenečenje je bilo še toliko večje, ker z Rajkom nisva imela pojma, kaj vse se bo dogajalo na poroki, tako da je bila tudi plesna točka skrivnost. Plesalci so odplesali sijajno, usklajeno in točka je bila zares čudovita, mislim, da so vsi svatje imeli "kurjo polt", vključno z mano. Zares sva zelo zadovoljna s predstavo plesne šole Kazina, bilo je nepozabno in zelo profesionalno. Rada bi se zahvalila vsem plesalcem, da so pomagali pričarati tako lep dogodek, kot je bila najina poroka!" je za naš portal manekenka.
Daša in Rajko Hrvatič sta bila navdušena nad kazinskim flash mobom.
Lahko pa pohvalim organizatorja, da je bilo plešoče kazinsko poročno darilo honorirano, saj so bili plesalci za svoj nastop plačani. V praksi je pa tako, da za pevce in ansambel plačilo nikoli ni problem, a ko se omeni honoriranje plesalcev, je vedno muzanje, mencanje in želja po gratis nastopu.
… (Foto: Dejan Nikolič)
View Gallery 6 Photos