Danes v Paradi plesa. Plesalka Kaja Marion Ribnikar in vodji plesnih kateder na Akademiji za ples AMEU, Rosana Hribar in Lucija Velkavrh!

Lucija Velkavrh, Rosana Hribar in Kaja Marion Ribnikar, gostje oddaje Parada plesa (foto: Marija K. Orašanin)

Vabljeni na ogled oddaje danes ob 18,45 na TV3!

Parada plesa prinaša pogovor z mlado umetnico Kajo Marion Ribnikar, diplomantko Akademije za ples smer sodobni ples; že nekaj časa pleše na samostojni plesni poti in je prepričana, da težav ni, so samo priložnosti.

Kaja Marion Ribnikar v plesnem elementu in … (foto: Kristina Bursać)
… na snemanju oddaje Parada plesa. (foto: Marija K. Orašanin)

Vodja katedre za sodobni ples na Akademiji za ples AMEU Rosana Hribar in vodja katedre za jazz ples Lucija Velkavrh sta s sedmo sezono študija nadvse zadovoljni kajti Akademija študentom zelo intenzivno prinaša celosten pogled na plesno umetnost. Akademija za ples ponosno pleše ob bok ostalim evropskim plesnim akademijam, izmenjave pedagogov in študentov pa je vse več in več.

Rosana Hribar in Lucija Velkavrh združeni v energijah za študente in študentke Akademije za ples AMEU (foto: Marija K. Orašanin)

Premiera v nedeljo, 25. 2. ob 18.45; ponovitve v sredo, 28.2. ob 15.15, v soboto, 2.3. ob 11.30, v nedeljo, 3.3. ob 18.45! Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!