Danes še zadnja Parada plesa v tej sezoni. Baletna prvakinja Tijuana Križman Hudernik, plesalci, koreografi in pedagogi Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar o minulih in bodočih plesnih podvigih!

Gosti oddaje Parada plesa: Tijuana Križman Hudernik, Matevž Česen, Petra Ravbar in Tian Ćehić v ambientu Velana Living. (foto: Marija K. Orašanin)

Vabljeni na ogled danes ob 18.45 na TV3!

Zadnja Parada plesa letošnje sezone prinaša nove podvige tria MTP. Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar napovedujejo osvežilno plesno poletje v barvi mentola. Njihov tradicionalni Summer Dance Intensive se bo letos odvijal med tednom in sicer od 8. do 10. julija v Austria Trend hotelu v Ljubljani.

Letošnji Summer Dance Intensive bo v barvi mentola. (foto: Tija Ažman)
Matevž Česen, Petra Ravbar in Tian Ćehić na snemanju oddaje Parada plesa. (foto: Marija K. Orašanin)

Baletna prvakinja Tijuana Križman Hudernik praznuje dvajset let delovanja na konicah prstov v mariborskem baletu, njena gracioznost pa od nekdaj navdušuje publiko. Pravkar je bila nagrajena z ovacijami za vlogo Marine v baletu Grk Zorba na gostovanju v ljubljanskih Križankah.

Tijuana Križman Hudernik in Yuja Omaki v baletu Grk Zorba. (foto: Tiberiu Marta)
Tijuana na snemanju oddaje Parada plesa v ambientu Velana Living. (foto: Marija K. Orašanin)

Vabljeni na ogled premiere danes ob 18.45 na TV3. Ponovitve v sredo, 3.7. ob 14.30, v soboto, 6.7. ob 11.30, v nedeljo, 8.7. ob 18.45! Želim vam lepo poletje, ki vam ga bomo od 14. julija dalje popestrili s ponovitvami oddaj minule sezone. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan.