Christian Guerematchi in Vojko Pečar! Premierno v zadnji Paradi plesa letošnjega leta!

Vojko Pečar in Christian Guerematchi bosta gosta zadnje oddaje Parada plesa v tem letu.

Vabljeni k ogledu oddaje danes ob 18.45 na TV3, ko zaplešeta modernist Christian Guerematchi in tanger Vojko Pečar!

Kaj imata skupnega današnja gosta? Dvoje gotovo, in sicer oba prihajata iz Maribora in oba sta izjemno predana plesu, ki ga plešeta in v katerega verjameta.

Christian Guerematchi (foto: Alwin Polana)

Christian Guerematchi je klasično šolani plesalec, ki pa je na svoji plesni poti pridobil še raznovrstna plesna znanja, ki jih spretno vključuje v svoje predstave. Pred petnajstimi leti je varno okolje mariborskega baleta zamenjal za svobodo v Amsterdamu, kjer kreira lastne zamisli. Christiana smo ujeli na kratkem postanku v Mariboru, pri snemanju pa je pomagala Dragica Petrovič. Pred vami se bo razgalil v vsej svoji plesni veličini!

Vojko Pečar (foto: Lea Slapar)

Vojko Pečar je galerist in gozdarski inženir, ki se je v mladosti navdušil nad Astorjem Piazzolo, in od takrat dalje se spogleduje s tangom. Danes ga pleše vsak dan, poučuje na Plesni šoli Pingi v Mariboru in dokazuje, da za ples res nikoli nismo stari. Ravno nasprotno, bolj zrelo se ga lotevamo in v njem uživamo.

Oglejte si napovednik oddaje Parada plesa

Premierno si lahko oddajo Parada plesa ogledate danes ob 18.45 na TV3; ponovitve v sredo, 22. 12., ob 15.15, v soboto, 25. 12., ob 11.45, v nedeljo, 26. 12., ob 18.45! Parada plesa vsako drugo nedeljo zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!