V nedeljo vas naučim kako narediti kruh z drožmi

Please select a featured image for your post

V nedeljo se naučim kako narediti kruh z drožmi, tisti ta prav, za katerega so si včasih vzeli čas. Prvič tudi letim na južni otok Nove Zleandije! Šibam v Queenstown, kjer s The People’s Bread Co. ustvarjam eko ržen kruh.

Ali ste vedeli, da ga lahko jeste tudi tisti, ki ste intolerantni na gluten? Kruh, ki je narejen s sveže zmleto eko rženo moko in, tisti, ki mu pustimo fermentirati je veliko bolj prijazen za naš prebavni sistem in tudi zelo hranilen! Fermentacija je res lepa stvar!
… v oddaji spoznavate tudi lepote Nove Zelandije. (foto: Žiga Zupančič)
Parada plesa
Uporaba piškotkov

Spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, namene trgovine (košarica), prijavo na novice in spremljanje uporabe spletne strani (Google Analytics) uporablja piškotke. Tukaj lahko nastavite katere piškotke dovolite in katerih ne.