S plesom proti nasilju in za otroško veselo poletje

Konec maja je dijakinja 1. letnika Medijske šole v Celju Maša Škotnik v Atriju mladinskega centra v Celju organizirala dobrodelno prireditev S plesom proti nasilju. Dijaki so z uvodnim kratkim filmčkom prikazali, kaj nasilje pomeni v naši družbi.

Maša Škotnik (levo) je zaslužna za organizacijo humanitarnega dogodka.

"Za organizacijo te prireditve sem se odločila, ker me prostovoljstvo zelo zanima. Na predavanju o prostovoljstvu sem izvedela za Mladinski center Celje ter njihove humanitarne akcije, prireditve… Za to sem se vprašala, kaj bi lahko tudi sama naredila in se nato odločila za plesno prireditev, saj sama že več let plešem.
Med pregledovanju raznih dobrodelnih organizacij v Sloveniji, sem naletela na društvo življenje bez nasilja. Njihov program me je zelo zanimal, saj je v družbi veliko nasilja, tako v šoli kot doma. …," je svojo odločitev razložila Maša Škotnik:
Za popestritev prireditve in obilico smeha je poskrbel stand up komik Miki Bubulj.
Povezovalec Miki Bubolj, stand up komik je s svojim smislom za humor napovedal tri plesne skupine in dve glasbeni točki.
Navdušenih je bilo 85 obiskovalcev, ki so zbrali 255 evrov. Sredstva bo Društvo brez nasilja namenilo za Poletni tabor vsem otrokom, ki so žrtve nasilja.
View Gallery 6 Photos