Mamma Mia! Izza scene. Igralci pilijo še zadnje podrobnosti

D. Golavšek, S. Vodopivec Franko in A. Godec, najdejo tudi kakšen trenutek in zatisnejo oči.

Muzikal Mamma Mia! bo 15. junija v ljubljanskih Križankah poskrbel za to, da bo Abbina glasbena zapuščina prvič zadonela tudi v slovenskem jeziku. Na to, da gre za resnično zelo težko pričakovan muzikal, kaže tudi dejstvo, da je bila premierna predstava razprodana že v nekaj dneh.

Producent Jure Franko zadnje vaje pred veliko premiero muzikala spremlja iz ozadja, medtem ko režiser Jug Radivojević pili še zadnje podrobnosti.
Igralsko-pevska zasedba pred premiero, ki ji bodo v tednu od 16. do 19. junija sledile prav tako razprodane ponovitve, zavzeto vadi in pili še zadnje podrobnosti. Vsi sodelujoči si namreč želijo, da bi radovednemu občinstvu legendarno zgodbo z grškim pridihom podali v kar najlepši luči.
Lea Bartha v vlogi Sofije in Matjaž Kumelj v vlogi Skya bosta pričarala čarobno poroko v grškem stilu.
V romantičnem ambientu ljubljanskih Križank bodo gledalce s svojimi glasovi očarale udarne Dinamitke, ki jih sestavljajo Alenka Godec, Simona Vodopivec Franko in Damjana Golavšek, medtem ko bo solze na oči priklicala romantična poroka med Sophie, ki jo igra Lea Bartha, in Skyem, ki ga upodablja Matjaž Kumelj.
Igralec in radijski moderator Marjan Bunič je prekaljeni maček muzikalov. Ob Simoni Vodopivec Franko je zaigral že v muzikalu Ljubim te – spremeni se!.
Seveda pa ne bodo manjkali niti vsi trije mogoči očetje Bill, Sam in Harry, ki jih na odru upodabljajo Gojmir Lešnjak – Gojc, Uroš Smolej in Marjan Bunič. Muzikal Mamma Mia! bo tako odličen uvod v letošnje poletje, ki ga preprosto ne smete zamuditi! Po razprodanih junijskih ponovitvah si bo v Križankah muzikal mogoče ogledati še avgusta
Igralci med vajo podrobno spremljajo delo soigralcev in se zabavajo ob sproščenem poletnem vzdušju, ki ga prinaša muzikal.
Kljub razprodani premieri in junijskih ponovitvah so vstopnice za avgustovske ponovitve še vedno na voljo na prodajnih mestih Eventima in Festivala Ljubljana. Za vse tiste, ki bi si želeli v živo doživeti igralsko-pevski spektakel, ki je po 16 letih končno našel pot tudi na slovenske odrske deske, torej še ni prepozno!
Alenka Godec vestno beleži vsak trenutek, ki ga preživi na vajah v Križankah, in dogajanje deli s svojimi sledilci na družabnih omrežjih. (Foto: Mediaspeed)
View Gallery 7 Photos