Tomi Činej za rojstni dan s kolekcijo oblačil in opremo za plesalce

Tomi, dvajsetletnik. (Foto: Marija K. Orašanin)

To soboto, 13. decembra, vabljeni v Novo Gorico na International Street dance Fest, tekmovanje break dance & hiphop plesalcev. Dogajanje se začne okrog 15.30, glavni del tekmovanja pa bo nekje od 18.30  do 20.00.

Gre se za hiphop in breakdance tekmovanje različnih starostnih kategorij. Glasbo bo vrtel svetovno znan DJ Dbo iz Londona, sodniško vrstico pa bodo sestavljali nekateri člani skupine Go-Breakers.
… DJ Dbo …
Pričakujem tekmovalce iz okrog desetih držav, med drugimi je prisotnost potrdil tudi Malezijec, ki je trenutno v Evropi. Dogodek organiziram kot slavje okroglega rojstnega dne. Namreč praznovanje si predstavljam v krogu bližnjih, in glede na to, da v povprečju letno preživim polovico leta v tujini, imam zelo dobre prijatelje tudi onkraj slovenskih meja. Računam, da postane dogodek tradicionalen.
… sodniška ekipa bo sestavljena iz domačega panela Go-Breakersov.
Na dogodku bom predstavil tudi kolekcijo oblačil in opreme za plesalce. Na svoji blagovni znamki delam že nekaj let – vse sem si pisal v omenjen zvezek, ki sem ga predstavil v oddaji Parada plesa. (je za naš portal povabil vse zainteresirane plesalec Tomi Činej, ki bo na dogodku praznoval dvajseti rojstni dan. Vse najboljše, dragi Tomi, in mnogo uspeha tako na parketu in asfaltu kot z modnimi kreacijami.)

View Gallery 4 Photos