Plesalka Kim Germ in kompanija osvojile Novi Sad

"Čarobni december smo začeli z Dance festivalom v Novem Sadu. Tekmovanje je potekalo v nedeljo od devetih zjutraj pa vse do enajstih zvečer, in najbolj pridni smo plesali cel dan in na koncu kljub utrujenosti dosegli odlične rezultate. Festival smo odprli z veliko street formacijo z naslovom točke Love against money, ki je nastala pod mojim okriljem in Uroša Kajzerja ter pomoči Miriam Štucin. Združili smo jazz in hiphop ter trdo delo z užitkom in si priplesali 1.mesto.

Nadaljevali smo z disco pari, kjer sva si s soplesalko Evo Hlebec tudi priplesali 1.mesto, nadaljevali smo s samimi prvimi mesti, in sicer v kategoriji Open duo senior moji plesalki Nina Šutič in Petra Rotar v koreografiji Jasne Glažar z naslovom točke Geisha in kategoriji jazz duo plesalki Pija Dolničar in Teja Mekinc z naslovom točke Whos got the pain v moji koreografiji.
Kot ponavadi pride na koncu najboljše. Po osvojenem 1.mestu v kategoriji jazz mala skupine v koreografiji Damn Jazz smo izvedele, da smo se uvrstile med najboljših petnajst točk celotnega festivala. Utrujenost je takoj popustila in polne adrenalina smo poskrbele, da smo prišle med top 4 koreografije in na koncu dobile nehvaležno četrto mesto, ampak bile smo zelo vesele, saj je po celodnevnem plesanju in nastopanju to odličen dosežek in biti četrti med sto triinosemdesetimi udeleženci.
Seveda smo dobile nagrado, ampak po glavni dobitek se vrnemo naslednje leto! Še enkrat bi se rada zahvalila puncam, da so zdržale tempo, da so pustile srce na odru in solze od utrujenosti, sedaj pa, kot ponavadi novim zmagam naproti!! (navdušeno pripoveduje, kaj se je dogajalo na plesnem festivalu v Novem Sadu, plesalka, pedagoginja in koreografinja Kim Germ)

View Gallery 5 Photos