Novoletna čestitka. Športno kulturno društvo Gor. Poiščite otroka v sebi in sam’ GOR!

Športno kulturno društvo Gor in njegova break ekipa Flow from Below si bomo leto 2014 zapomnili po pričetku aktivnega društvenega delovanja. V letu 2014 smo skupaj z ostalimi člani ene izmed najbolj aktivnih hip hop organizacij v Sloveniji priredili več kot 15 brezplačnih dogodkov (delavnice, druženja, treningi, tekmovanja, nastopi, razstave, sodelovanje z javnimi zavodi, sodelovanje in mreženje z ostalimi evropskimi hip hop organizacijami ipd.).

Flow from Below je poleg tega v zadnjih 12 mesecih sodeloval na številnih nepozabnih mednarodnih hip hop dogodkih: Rockafellaz Anniversary (Poljska), Take a part-y (Španija), Feel The Bounce (Italija), Flow Mo Anniversary (Finska), Real Deal (Norveška), Just Jam (Združeno kraljestvo), Sunday Brunch (Švedska), Festival Franco-Belge (Francija/Belgija), The Jam (Madžarska), Bring your colors (Hrvaška) itd. Prepričanje v naše dobro delo,prostor (tovarna Rog), zvestoba do urbane kulture, vse to nas veže in ustvarja močan ekipni duh, ki nas obenem motivira, da se nenehno trudimo po najboljših močeh. Vse to nas je v letu 2014 popeljalo do številnih zmag: Throwdown (Urban Roof, Ljubljana) – 1.mesto crew vs crew, 1.mesto 1vs1; Break the floor (Celje) – 1.mesto crew vs crew, 1.mesto 1vs1; Zmaj ima mlade(Postojna) – 1. mesto crew vs crew, 1. mesto 1 vs 1; Tribute to Flor kilah (Zagreb) – 1.mesto crew vs crew. Prav posebno priznanje za iskreno in trdo delo je zagotovo odziv tujih plesalcev in organizatorjev. V letošnjem letu so namreč posamezne člane ekipe prvič povabili v tujino, da bi tam tekmovali, sodili ali vodili delavnice.
Tako je Bgirl Tamala odpotovala v Francijo na tekmovanje Battle Authentik 5, kjer je izvedla delavnice in sodelovala v mednarodnem battlu, Bboy Vision je sodil in izvedel delavnico na dogodk uFestival Franco-Belge, prav tako je bil zaradi zmage na slovenskem kvalifikacijskem tekmovanju povabljen na Red Bull BC ONE v Zagrebu, Bboy Kranskee pa je bil povabljen na tekmovanje Just Jamv Newcastleter na Švedsko, kjer je sodil in izvedel delavnice.
Športno kulturno društvo Gor vam skupaj z ekipo Flow from Below v prihajajočem letu 2015 želi veliko pustolovščin! Dovolite si biti vi, poiščite otroka v sebi in … sam’ GOR!

View Gallery 5 Photos