Novoletna čestitka Mirjam Kerpan Izak. Naj širna Slovenija bolje spozna rokenrol!

Mirjam Kerpan Izak

Leto 2016 je bilo plesno leto, ki me navdaja s ponosom. Poslušati slovensko himno za svetovne prvake Briljatina teens sredi Rusije je bilo nepozabno, dobiti plesnega oskarja iz rok Alekseja Nemova za razvoj RR v Rusiji in širše, navdihujoče, spremljati pare iz Peruja, Indije, Senegala, Gane in Avstralije v družbi najboljših RR plesalcev iz Evrope pa kot posebna nagrada za vse ure in dneve, posvečene rokenrolu.  A vse skupaj se skrije pred pozitivno energijo Briljantine, skupnim duhom, ki nas preveva, in zgodbo, ki je več kot le ples.

Mirjam v Sočiju
A (plesno) življenje niso le uspehi, ampak tudi ‘padci’. Če bi lahko zavrtela čas nazaj, bi izbrisala odločitve parov, ki so prekinili športno pot, in jih prepričala, da ostanejo z nami. Več energije bi posvetila plesu in manj prepričevanju slovenskih športnih uradnikov, da tudi naši rezultati nekaj štejejo.
Briljantina teens
V novem letu si želim čim več novih plesnih izzivov, da bi širna Slovenija in svet bolje spoznali rokenrol, da bi vsi ljubitelji plesa preživeli veliko prijetnih plesnih trenutkov v tistem plesnem izrazu, ki jim je najbliže, ter da bi vsi znali ceniti napore in dosežke drugih ter ne le svojih lastnih uspehov.
Za nas briljantinčke pa, da se imamo še naprej tako ‘fajn’, ostalo pride samo po sebi, če si le dovolj vztrajen. Srečno 2017. (novoletna čestitka Mirjam Kerpan Izak, predsednice svetovne rokenrol zveze in Plesnega kluba Briljantina)