Novoletna čestitka. Eva Hlebec. Čim več plesnih užitkov brez nepotrebnih skrbi!

Leto 2015 si bom zapomnila predvsem po odličnih rezultatih, ki sem jih dosegla tako na domačih tekmah kot tudi na mednarodnih ter po odličnih rezultatih mojih plesalcev. Lahko bi rekla, da je bilo leto 2015 pestro, barvito in uspešno. V letu 2016 si želim čim več plesati, se izobraževati in uživati, se smejati, veseliti ter izpeljati, kar se da dobre nastope tako na domačih kot tujih tekmovanjih. Da bom zadovoljna s svojimi nastopi in pa seveda, da bojo moji otroci zadovoljni s svojimi nastopi in dosežki. Predvsem pa v letu 2016 že nestrpno čakam ponovni obisk Londona in londonske plesne dvorane.

Plesalka Eva Hlebec bo gostja oddaje Parada plesa v torek, 9. februarja, ob 22.00 na TV3 Medias. (foto: Marija K. Orašanin)
Bralcem in bralkam ter gledalcem plesnih predstav in plesnim kolegom in kolegicam pa seveda želim, da bodo praznike preživeli mirno v krogu družine ter vesel, srečen in nasmejan vstop v novo leto. Da bo leto 2016 uspešno, nasmejano, pozitivno in predvsem brez nepotrebnih skrbi. In pa seveda čim več plesnih užitkov. (novoletna čestitka plesalke Eve Hlebec)