Nataša Ambrož. Glavna aduta Vodičar & Bičkova in Bergant & Mesec

Ana Mesec, Jure Bergant, Nadija Bičkova in Miha Vodičar so glavne zvezde Urškinega turnirja.

Prijavljenih je 280 parov. Nekateri plešejo oba dneva, tako da bo vsak dan plesalo okoli 200 parov. V nedeljo bomo zopet imeli tudi tekmovanje pilotnega projekta, kjer bo nastopilo okoli 40 mladih nadobudnih plesalcev. Kot zanimivost- prijavljena sta japonska državna prvaka Yumiya in Rara Kubota. Pari prihajajo iz enaindvajsetih držav, sodniška ekipa pa je sestavljena iz enaindvajsetih sodnikov iz trinajstih držav. Glavni sodnik bo Marko Vodnik.

Glavni sodnik turnirja bo Marko Vodnik. (Foto: Marko Mesec)
Seveda je glavno slovensko orožje par Miha Vodičar in Nadija Bičkova, še posebej po zadnjem več kot uspešnem nastopu na evropskem prvenstvu v kombinaciji. Med starejšimi mladinci pa seveda par Jure Bergant in Ana Mesec.
Nataša Ambrož nadaljuje tradicijo svojega nekdanjega moža, lani preminulega Tomaža Ambroža. (Foto: Marko Mesec)
Predstavnike imamo v skoraj vseh kategorijah in upamo na čim boljše uvrstitve slovenskih parov. (je za naš portal napovedala dogajanje na mednarodnem plesnem turnirju Ljubljana Open 2015, ki je posvečen Tomažu Ambrožu, plesna trenerka in sodnica ter Tomaževa prva žena Nataša Ambrož. Tekmovanje organizira PK Urška pod vodstvom Borisa Prokofjeva, ogledate si ga lahko 18. in 19. aprila  v prostorih SGGOŠ na Dunajski 102 v Ljubljani.)