Miran Pritekelj. Aprilski plesni vikend razprodan. Vidimo se spet maja v Rovinju

Miran Pritekelj s hčerko Anjo, ki mu pomaga na plesnih tečajih.

Od 1. do 3. aprila se bo v Moščenički Dragi odvijal tradicionalni plesni vikend v organizaciji Plesne šole Mirandance. Mladi in stari, vsi željni plesa in plesnih korakov se bomo dobili v prijetnem okolju hotela Marina, v plesni dvorani s parketom. Strokovna ekipa pod vodstvom plesnega trenerja Mirana Priteklja je pripravila zanimiv program, ki bo v veselje vsem prisotnim. Koreografije, ki se jih bomo naučili, so primerne za vse starostne kategorije ter bodo predstavljene strokovno in zabavno.

Poleg plesnih delavnic in izjemne kulinarične ponudbe hotela Marina si bodo gostje lahko privoščili kopanje v bazenu in sprostitev v savnah. Okolica Kvarnerja je izjemna tako za pohodnike kot tudi navdušence drugih športov. Vse opisano je verjetno vzrok, da je tudi letošnji plesni vikend razprodan in so prijave že zaključene.
Bliža se poletje in kaj je lepše, kot da poskrbite za svojo kondicijo s plesnimi koraki in druženje s prijetnimi ljudmi v prijetnem okolju. Za vse ostale pa bo spet priložnost od 20. do 22. maja na plesnem vikendu v Rovinju. (sporočata plesni trener Miran Pritekelj in Plesni team PK Mirandance)