Marlenna Sestra proti Eriku Bukovniku. Maš folk za debilne

iON Neon je kamen spotike med koreografom Erikom Bukovnikom in Tomažem Miheličem.

Marlenna Sestra: "Smeh;) kako misliš razkrili?? Maš "folk" za "tolk" debilne, kot da smo z lune;)) tole je po svetu že leta in leta … Pa ne bit´ hud, je b´lo kar površno tole … Ravno v zadnji epizodi nemških talentov je skupina "skilala" sceno in dobila zlati gumb, ampak so ubili z nastopom in res dodelano sceno, zato mi je smešno, ko se ustvarja nek umetni suspenz …. Vseeno" good luck"."

Sestra Marlenna (desno) v družbi z Marijo Mišo Molk in Sestro Daphne.
Erik Bukovnik: "Nikoli nisem rekel, da predstavljam nekaj novega v svetu, ampak v Sloveniji, glede na to pa, da ne veš koliko truda in časa je bilo vloženo v to, se mi zdi popolnoma neprimerno, da smetiš po mojem zidu oz. degradiraš moje delo in delo skupine …"
Erik Bukovnik je kreator nastopa na šovu Slovenija ima talent, za katerega mu Tomaž Mihelič očita neinventivnost.
Marlenna Sestra: "V tem poslu sem "tolk", kolikor si ti star, tako da o trudu res ne bova zgubljala besed. Slovenija ni izvzeta iz svetovne scene glede na to, da zmagujemo na vseh možnih plesnih tekmovanjih, samo ta, za lase privlečen suspenz, to skrivanje in delanje slona iz muhe mi je že malo pase … Vsak se trudi po svojih močeh, to je vedno dober izgovor …, če imaš ti pravico smetiti po mojem tv ekranu, lahko tudi jaz smetim na tvojem zidu. Sit sem že tega kopiranja, ki se pri nas vedno izvede bistveno slabše, kot so originali po svetu … In odkar smo del sveta, je težko predstaviti kaj novega, še posebej, ker je internet postal sveta vladar … Maestro so-ste bili res nekaj novega in svežega, primerljivo s svetovno sceno … Tole danes pač ne. Vsaj zame, ki hodim po svetu in spremljam to sceno zelo zares. Pa mimogrede, pri Maestru ni bilo nobene teme, mask, skrivnosti in nepotrebnega balasta. Le ples, ples, ples … Samo povem. A tole si mislil …(glej video spodaj; op. a.) (besedni dvoboj novinarja in modnega agenta Tomaža Miheliča oz. Marlenne Sestre in koreografa ter plesalca, nekdanjega člana skupine Maestro Erika Bukovnika na socialnem omrežju FB po nastopu Erikove skupine iON v zadnji oddaji Slovenija ima talent. Zadnjo besedo bodo imeli itak gledalci, plesalci pa se na trud in trening ne morejo izgovarjati. Brez vaje ni mojstra. Drugače se pač ne javiš na avdicijo in ne daješ svojega dela na videlo in kritiko.)