Lana Smolnikar & Klara Senica. Janu Ravniku sva hvaležni za ves trud, potrpljenje …

Trio letos v Ameriki

Leto 2016 si bova zapomnili kot prelomno leto, saj sva takrat dobili možnost sodelovanja z Janom Ravnikom. Od takrat dalje nama je naredil že ogromno koreografij in prav vsaka je nekaj posebnega, saj za seboj pusti unikaten pečat.

Jan Ravnik (foto: Brad Bethell)

Jan je izjemen plesalec, koreograf in trener, predvsem pa oseba, ki ji lahko vedno zaupava in nama je v življenju dal veliko vež kot le ‘plesne korake’. Trenutno ga ni v Sloveniji, saj živi svoje plesne sanje v Los Angelesu. Čeprav fizično ni ob naju, smo vsakodnevno v stiku prek socialnih omrežij. Konec avgusta pa sva imeli to srečo, da sva ga lahko obiskali in svoje znanje dodatno izpopolnili, pridobili nove izkušnje in dodelali tekmovalne točke za prihajajoča mednarodna tekmovanja. Eno od njih sva že uspešno zaključili minuli mesec v Pragi, kjer nama je uspelo ubraniti naslov svetovnih prvakinj v show dance članskih dvojicah. Skupaj v kategoriji parov tekmujeva že tretje leto; začeli sva z jazz kategorijo, nato pa leto pozneje dodali še show.

Lana in Klara v Pragi na svetovnem prvenstvu in …

Na koncu lahko rečeva le to, da sva Janu neizmerno hvaležni za ves trud, potrpljenje in energijo, ki jo vlaga v naju. Dobro se zavedava dejstva, da nama brez njega česa takega nikoli ne bi uspelo. Ponosni sva na to, da je najin trener in da sva lahko kamenček v njegovem mozaiku.

… lani na Poljskem.

Seveda se morava zahvaliti tudi svojim staršem, ki nama vedno stojijo ob strani, in pa Plesnemu klubu Bolero za vso podporo, ki nama jo namenja. (sta Lana Smolnikar in Klara Senica razložili za naš portal, zakaj je sodelovanje s koreografom Janom Ravnikom tako zelo uspešno.)

View Gallery 4 Photos