Kdo si upa k njima? Fredi & Daniela Novak na stežaj odpirata vrata nove plesne sezone

"V soboto, 3. avgusta. si bodo tekmovalci v standardnih in latinskoameriških plesih že obuli plesne čevlje in se pričeli pripravljati na novo plesno sezono 2013/2014! Letošnje priprave so razdeljene na tri dele, vsakič po štiri dneve. Prva dva dela (3. do 6. avgust ter 8. do 11.avgust) sta namenjena bolj izkušenim tekmovalcem A ter mednarodnega razreda, tretji del od 27. do 30. avgusta pa mlajšim plesalcem ter vsem, ki tekmujejo v C in B razredu ali pa še niso pričeli tekmovati. Dnevni program bo vseboval osnovno fizično pripravo za plesalce, tehnični trening za obe tekmovalni disciplini (standardni plesi, latinskoameriški plesi) ter vodene skupinske treninge.

Andrej Škufca in Melinda …
Plesalcem bo na voljo izkušena trenerska ekipa pod vodstvom Fredija in Daniele Novak, vključno z najboljšima aktivnima slovenskima plesnima paroma: Andrejem Škufco in Melindo Torokgyorgy (finalista svetovnih prvenstev med profesionalnimi plesnimi pari) ter Klemnom Prašnikarjem in Sasho Averkievo (najuspešnejši slovenski plesni par v članski kategorij)! V drugem delu se nam bo ponovno pridružila dolgoletna sodelavka iz Velike Britanije, gospodična Carol MacRaild.
… Klemen Prašnikar in Saška Averkijeva.
V tretjem delu, rezerviranem za malo manj izkušene plesalce, bo eno od krmil prevzela naša Valerija Rahle, seveda pa vam bomo na voljo tudi preostali člani trenerske ekipe. Cena: 120€ na osebo za 4 dni (prvi in drugi del), 50€ na osebo (tretji del). Prvo srečanje plesalcev bo v petek, 2. avgusta, ob 19.uri v dvorani na Zadobrovški 88 v Ljubljani!" (sporoča vsem plesalcem trenersko pedagoški tandem Fredi Novak in Daniela Škofic Novak, da so njuna vrata na stežaj odprta)