Jurij in Jagoda Batagelj. Nauči se plesati kot zvezda!

Jurij in Jagoda Batagelj se že tržita preko šova Zvezde plešejo.

Eden najboljših plesnih parov pri nas in v tujini predaja svoje plesno znanje že skoraj dvajset let. Jagoda in Jurij Batagelj učita plesati ljudi po vsem svetu, večkrat vsak na svojem koncu.

Jagoda je bila v svoji karieri za kratek čas tudi črnolaska.
Jagoda že ta petek začne s plesnimi delavnicami družabnega plesa v Danceflooru, v ljubljanskem BTC-ju. Simpatična svetlolaska pravi, da se prav vsak par lahko na delavnicah nauči plesati kot prave zvezde. S partnerjem se bodo naučili zavrteti v ritmih swinga in argentinskega tanga, manjkalo ne bo niti korakov standardnih in latinskoameriških plesov, za katere sta Jagoda in Jurij specializirana. "Verjameva, da ima vsak od nas ples v sebi. Ob pravi glasbi, partnerju in seveda s pravim učiteljem lahko vsak v sebi odkrije plesalca. Ples je najbolj naravna stvar na svetu. Še najina mala Iva Valentina se ob glasbi vedno začne pozibavati in migati z boki, pa je plesa nihče ni učil," pravi Jagoda, ki je že v pripravah na petkove plesne delavnice.
Medtem Jurij potuje z enega konca sveta na drugega. Trenutno se mudi v Londonu. Tam ga že čakajo nove učne ure, na katerih se, kot pravi, vedno nauči kaj novega: "Na učnih urah čas preživljava z ljudmi, ki radi plešejo, in skupaj se zelo zabavamo. Oba učiva tekmovalce in tudi čiste začetnike, na vsakem od treningov pa se ne učimo le plesnih korakov, izmenjamo si tudi marsikateri življenjski nasvet. Ples je pravzaprav lekcija za življenje, z njim se naučimo razumeti lastno telo, s plesom pa lahko izboljšamo tudi partnerske odnose." (sporočata preko svoje nove PR-agencije plesalca Jurij in Jagoda Batagelj o najnovejših akcijah in vas vabita, da zaplešete kot zvezda.
Jernej Tozon in sloviti lift z Jagodo Batagelj v prvi sezoni šova Zvezde plešejo. (Foto: POP TV)
Jagoda pa v teh dneh že pridno vadi koreografije z Miho Krušičem za šov Zvezde plešejo, ki štarta v začetku marca na komercialni televiziji POP TV. Je tudi ena od dvanajstčlanske plesne ekipe, ki je pristala na honorar 5000 evrov bruto za petmesečni angažma, zato bo vsak evro, ki ga bo zaslužila s plesnim tečajem, zelo dobrodošel. Seveda pa Jagoda v času šova ne bo imela kaj preveč časa za poučevanje, saj sodelovanje v šovu zahteva 100-odstotno pripadnost vsem zahtevam omenjene oddaje.) 

View Gallery 4 Photos