Jasna Knez. Plesna misel se bohoti tudi v zasebno življenje.

Na svetovni dan plesa so …

‘Izraznice’ iz plesnega studia Intakt smo si zaželele malo druženja, zraka, miganja – in odpotovale na Kras, kjer smo plesale, počivale in dale duška prijateljevanju ter se predajale lepotam ruševin, narave in pogleda na kanjon globoko pod nami!

… izraznice Plesnega studia Intakt plesale in …
Izrazni ples nam razširja naš osebni formular, da se plesna misel bohoti tudi v zasebno življenje! Umetnost povezuje, ker tu doživimo višje vibracije jaza. Preseže naš mali ego in poleti v enost vseh in vsega na planetu Zemlja – to delajo sile iz vesolja. Mogoči mali zeleni – ‘whatever’, samo da je.
… počivale.
Reka Reka je tekla dalje, poniknila v Škocjanske jame in se dolgo skrivala pod zemljo – tu se je ‘spetljala’ z drugimi vodami, in glej jo – ven pride kot Timava in se dokončno združi z morjem Adrijanskim. Pri Devinu – moj oče je rad prebiral Devinske elegije R. M. Rilkeja v italijanščini … Me pa smo se spet razteple po Sloveniji! (je zaneseno za naš portal sporočila, kako so preživele 29. april, mednarodni dan plesa, plesalke izraznega plesa iz PS Intakt njihova mentorica Jasna Knez)