Bojan Fesel. V predstavi Dance Amore bomo gledalce iztrgali iz resničnega sveta!

Bojan Fesel in Gordana Grandošek Whiddon bosta znova zaplesala skupaj.

Lepo pozdravljeni ljubitelji plesa. Za sodelovanje v projektu Dance Amore sem se odločil zaradi dolgoletnih izkušenj na plesnih odrih po vsem svetu. Takrat je bil to moj način življenja in v tem sem neizmerno užival. Na plesne odre se vračam posebej zaradi izkušnje pred desetimi leti, takrat smo zelo uspešno večkrat nastopili v podobni zasedbi pod taktirko režiserja in koreografa Jurija Batagelja s predstavo The 50’s show. V predstavi upodobim mafijskega šefa Jacka, zaigrati vlogo mi ne bi smelo delati težav, se mi zdi, da je pisana zame.

Verjamem, da nam bo v predstavi Dance Amore uspelo naše gledalce iztrgati iz resničnega sveta, iz danega trenutka in jih popeljati po ravni poti polnih ovinkov, kjer se prelivajo mešani občutki, mešana čustva. Od sreče, ljubezni, strahu, brezskrbnosti, jeze, optimizma, žalosti in znova sreče, ljubezni …  Ta pot, med vsemi temi čustvi, se mi zdi, da je razlog, zakaj so tovrstne predstave lahko velik hit.

Priprave za predstavo so v polnem teku. Moj del priprav je trenutno v fazi ponovnega spoprijateljevanja s plesnimi čevlji, plesnim parketom, povezave v paru s plesalko Gordano Grandošek Whiddon in z občutki, ki sem jih v zadnjem času resnično pogrešal. (razmišlja povratnik na plesne odre Bojan Fesel za naš portal ob intenzivnih pripravah, ki se odvijajo za plesni šov Dance Amore, ki bo doživel premiero 8. septembra v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma. Z Gordano Grandošeh Whiddon sta plesala v šovu Burn the Floor, pred tem pa sta bila tudi tekmovalni par.)