Bivša powerdancerka Mateja izigrala ime plesne šole Rolly in Branka Padjana

"Začel se je trd in neizprosen boj za člane in tečajnike. Zame je to že triindvajsetič. Človek bi pomislil čista rutina, vendar je vsak september zame poln stresa. Nekateri "moji" nekdanji člani so skozi leta tudi sami ustanovili plesne šole in sedaj smo skupaj na trgu. Včasih dobim občutek, kot da tekmujem s svojimi otroki. Kakor bomo štartali, tako bo celo šolsko leto. Če zadeve ne bi bile resne, so včasih prav komične, posebej ko slovnične napake, ki sem jih naredil, potem najdem enake v besedilih konkurenčnih plesnih šol. Ali pa ko nepričakovano dobiš največje priznanje za svoje delo, ki ga sploh ne pričakuješ. Ime PLESNE ŠOLO ROLLY si enostavno seveda protipravno "sposodijo" in se predstavljajo pod tvojim imenom, ter veselo vpisujejo člane.

Dokument tržne inšpekcije, iz katerega je razvidno, da si je Plesna šola Zapleši.si, ki jo vodi bivša članica skupine Power Dancers Mateja Podgornik, enostavno prisvojila ime Plesne šole Rolly.
Večkrat sem dal pobudo, da plesne šole med sabo sodelujemo. Kolegi so se z veseljem odzvali in sprejeli ponujeno sodelovanje, ko pa so sami organizirali kakšen dogodek, pa so pozabili na nas. Verjetno so si sodelovanje predstavljali kot enosmerno cesto. Kako to deluje v sosednjem Gradcu, ko na isti prireditvi srečaš skoraj vse iz plesne scene, še odkrivam, vendar vsaj navzven delujejo enotno in v veliko zadovoljstvo plesočih. (šef Plesne šole Rolly Branko Padjan in organizator enega največjih salsa festivalov pri nas za naš portal razlaga, kako se vsakega septembra znajde v posebnem plesnem stanju)