Najbolj plešoče noge

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da izberete plesalko, ki ima najbolj plešoče noge, in si priplešete super nagrado, ki vam jo podarja oblikovalka steklenega nakita Barbara K.Germ. Izbirate lahko med Anamarijo Novak, Martino Plohl, Sofio Šutkino, Tjašo Novak, Stašo Tušar, Patricijo Crnkovič in Klaro Peček. Pet srečnic oziroma srečnežev, ki bo glasovalo, bo prejelo bon v vrednosti 25 evrov za nakup dizajnerskega kosa nakita.

Barbara K.Germ je ime, ki je že kar nekaj časa aktualno med modnimi oblikovalci nakita, pravzaprav je kar stalnica med njimi. Od ostalih se razlikuje po tem, da je njen glavni atribut pri ustvarjanju umetnin steklo, ki ga s steklopihaškimi veščinami sama oblikuje in mu daje pridih nežnih perl, biserov, steklenih barvnih jagod, koral, školjk in drugih naravnih materialov.


Domišljija, ki nima meja, je njena vrlina, zato izpod njenih rok nastaja unikatni nakit, ki osreči še tako zahtevne stranke, pa naj si bodo manekenke na modnih pistah, vrhunske plesalke, napovedovalke, neveste v belih oblekah ali pa čisto naključno mimoidoča ženska, ki da kaj nase in svojo enostavno obleko popestri s kosom nakita.

Navdušenke nad njenim nakitom so tudi nekatere znane Slovenke, kot na primer Nina Osenar, Jagoda Batagelj, Maja Sunčič, Barbra Drnač

V Ljubljani, na Starem trgu 12, boste našli njen lokal, ki se lahko pohvali z najdaljšim stažem v tem delu mesta. Trgovinica – atelje je majhna, a zelo privlačna za obiskovalce. Vsak, ki jo je že obiskal, se z veseljem vrača, saj je prava paša za oči in dušo.

Več na www.steklobkg.com ali po telefonu 041 370 094. Glasujete lahko do 20.decembra do 12.00

Glasovalci pa ste odločili, da vas je v prejšnjem glasovanju najbolj navdušila pionirska mala skupina Miki. Čestitamo tako zmagovalcem kot osmim nagrajencem in nagrajenkam, ki bodo po pošti prejeli bon za brezplačni pregled pri doktorjih tradicionalne kitajske medicine, ki delujejo v Ljubljani, Mariboru in Celju, ki ga podarja www.kitajskamedicina.si
Bon prejmejo:
Mateja Lorber, Rogatec
Lea Pumpas, Črna na Koroškem
Dušan Vodlan, Krško
Kaja Zver, Odranci
Neža Zevnik, Ljubljana
Sonja Koderman, Ljubljana-Črnuče
Alenka Žakelj, Ljubljana
Sebastijan Smrtnik, Vrhnika