Najbolj očarljivi Black Garlic plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Please select a featured image for your post

V tokratnem glasovanju vas bomo nagradili s prav posebnimi dobrotami in ekskluzivnimi izdelki iz Hiše Črnega Česna. Črni česen je ekstravaganten in očarljiv posebnež, milega sladkega okusa ter želatinaste strukture. Nasičen je z antioksidanti, aminokislinami in drugimi sestavinami, nujno potrebnimi za naše zdravje in splošno počutje. V svetu je poznan kot česnov močnejši brat, in kar je tudi pomembno, je povsem "Kiss Friendly", saj ne pušča nobenega zadaha. Nekaj stročkov črnega česna na dan ponuja ne samo slastne, temveč predvsem tudi zdrave grižljajčke. Pet glasovalcev bo prejelo glavico črnega česna in bo lahko uživalo v njegovih prijetnih okusih ter aromah ali pa preizkusilo kakšnega od receptov na www.blackgarlichouse.si

Predlagani plesni ustvarjalci in ustvarjalke so: Gaj Žmavc, Briljantina Teens, Barbee Šuštaršič & Jernej Šerjak, Barbara Šamperl & Klemen Pirman, Evelin Arh & Matej Matečko, Kaja Lin Jagodič Avguštin & Stefano Neri, Žigan Krajnčan, Andrej Škufca & Melinda in Balkan Dance Project vol. 1. Zmagovalec glasovanja pa prejme set ekskluzivnih izdelkov iz Hiše Črnega Česna: balzamični kis, črni med, Gourmet gorčico in črno sol. Glasujete lahko do ponedeljka, 14. 12.2015, do 18.00.

Črni česen je v svetu tudi velik kulinarični hit, saj ga zaradi svojega kompleksnega okusa in prijetne arome lahko uporabimo pri vsaki recepturi ali jedi, in ne boste verjeli – odlično se ujame tudi s čokolado in sladicami. V Hiši Črnega Česna z njim pripravljajo vrsto dobrot, vsi izdelki pa so narejeni ročno iz najboljših sestavin in brez konzervansov.

Poglejmo še nagrajence prejšnjega glasovanja. Po dva izdelka čudežnih testenin bo prejelo naslednjih pet srečnežev: Urška Pintar, Mojca Gorjanc, Rajka Meše, Aleksandra Železnik in Liza Kasal. Najbolj čudežna plesna ustvarjalca pa sta po vašem izboru postala Žiga Mlakar in Katjuša Premk iz kluba Artifex, ki sta osvojila naslov svetovnega prvaka v hip-hopu duo; prejela bosta šest paketov čudežnih testenin. Čestitamo vsem prejemnikom nagrad in zmagovalcema, ki bodo prejeli nagrado po pošti na naslov, ki so ga pripisali ob glasovanju.