Naj plesalka

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da sodelujete v našem glasovanju in si priplešete atraktivno nagrado. Maša Marinšek iz PK Urška in Emanuela Senjor iz PK Kazina sta odlični plesalki.
Maša prisega na jazz in moderni plesni stil, Emanuela pa na step. Prva je pravkar postala aktualna evropska prvakinja v obeh plesnih stilih, druga pa državna prvakinja v stepu. Za step jo je navdušil njen pedagog Mitja Popovski, ki v njej vidi izjemen plesni talent. Maša pa je za svoje uspehe hvaležna Blažu Godcu, ki ji je oblikoval jazz koreografijo. Modern koreografija pa je delo Mojce Uršič. Tako sta obe, Maša in Emanuela, na nek način koreografsko povezani, saj je Mojca življenjska sopotnica Mitje Popovskega. Mogoče bo zato vaša odločitev malo težja ali pa prav zato malo lažja. Izberite plesalko, ki je s svojim stilom in ekspresijo prepričala tudi vas, in si priplešite nagrado. Tokrat bo petim nagrajenkam kozmetični in frizerski salon Alexhairbodyline iz Ljubljane podaril tretma kavitacije, ki je sestavljen iz 20 minut kavitacije, 20 minut radiofrekvence (RF) in 10 minut Vibro Slim vadbe. Tretma je ravno pravšnja priprava na poletni čas. Napredna tehnologija kavitacije omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar omogoča selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Rezultati so vidni že po prvem obisku. Priporoča se več obiskov. Za doseganje optimalnih rezultatov je v času terapije potrebna fizična aktivnost ter kombinacija drenažnih postopkov in razstrupljanje telesa.
Radiofrekvenca (RF) je najučinkovitejša neinvazivna metoda namenjena glajenju gub, odpravi povešene kože in celulita. Zelo je učinkovita pri sanaciji strijaste kože. Deset minut vadbe na Vibro SLIM plošči je primerljiva 30-minutni vadbi na klasičnih fitnes napravah.
Znebite se maščobe na bedrih, pasu in trebuhu. Koža bo spet zglajena in telo bo lepo oblikovano.
V prostorih Alexhairbodyline, ki se nahaja v pasaži Maximarketa, Trg republike 1 v Ljubljani, je združena profesionalna ekipa frizerjev in kozmetičnih profesionalcev. Kozmetična ekipa, ki jo vodi Viki Leški, vam bo znala svetovati, kakšno nego potrebuje vaša koža, še posebej v času, ko se pripravljamo na poletje in s tem kožo izpostavimo sončnim žarkom. Specialisti za Anastasio Beverly Hills, Dr. Hauschko, Murad, OPI so vam na voljo tudi na telefonu: 031 306 991.
Vabljeni, da glasujete do 24. maja 2010 do 12.00.

Objavljamo še nagrajence iz prejšnjega glasovanja, ki so izglasovali predstavo Kundalini avtorice Nataše Kočar. Ekipi čestitamo enako kot prejemnikom izdelkov MELVITA, vodilne francoske blagovne znamke naravne in organske kozmetike, ki jih nagrajencem podarja podjetje Stillmark d.o.o.
Nagrajenci, ki bodo izdelke prejeli po pošti so: Mateja Novak iz Lukovice, Mateja Lorber iz Rogatca, Mitja Jurinčič iz Škofij, Lidija Fischer iz Kamnika, Urška Rakovec z Golnika.