Naj orientalka

Please select a featured image for your post

Nika Mlakar in Sara Vujinovič sta zapriseženi plesalki orientalskega plesa. S plesom sta se začeli ukvarjati že zelo zgodaj. Nika pri treh letih, Sara pri petih. Obe sta preplesali kar nekaj plesnih stilov, dokler ju ni očaral orientalski oziroma trebušni ples v vseh možnih oblikah. Strast do plesa in trdo delo sta Niki Mlakar prinesli večkratni zaporedni naslov državne prvakinje v mladinski in članski kategoriji v orientalskih plesih. Tudi Sara je ponosna na osvojene naslove državne prvakinje, a letos je morala priznati premoč kolegice Nike, ki je aktualna državna prvakinja med solistkami. Obe pa sta najboljši v državi kot duet. Članici Blejskega plesnega studia se izobražujeta doma in v tujini, z veseljem nastopata v produkcijah trenutno najbolj popularne plesalke orientalskega plesa Mance Pavli. Vsaka od njiju je nekaj posebnega, vi pa glasujte za vam bolj mično in gibčno orientalko.
Na ta način si lahko priplešete nagrado podjetja Bizjan&Co iz Ljubljane, ekskluzivnega zastopnika blagovne znamke Jessica – naravna nega nohtov, ki bo petim izžrebanim podarilo atraktivni lak za nohte iz bogate ponudbe, ki obsega več kot dvesto različnih barv, od naravnih odtenkov do takih, ki nas povsem osupnejo. Pastelni, biserni, metalni, stekleni … Jessica ponuja od klasike do najbolj modnih odtenkov. Trenutno sta popularni dve kolekciji, in sicer Ignite, s katero lahko zažigate v roza, lila, oranžnih ali rdečih odtenkih lakov za nohte, za tiste bolj umirjene je tukaj kolekcija Naked, serija nežnih lakov za nohte, ki bodo poudarili lepoto vaših rok.

Specialisti za Jessica – naravna nega nohtov so vam na voljo tudi na www.bizjan-co.si. Glasujete lahko do 2. avgusta do 12.00.

Objavljamo še nagrajence iz prejšnjega glasovanja, ki so izglasovali skupino AllThat za naj skupino. Željku Božiču in njegovi ekipi čestitamo enako kot prejemnikom bona za brezplačno depilacijo nog, ki ga podarja podjetje Alexhairbodyline iz Ljubljane. Nagrajenke, ki bodo bon prejele po pošti, pa so:
Urška Ivanuša, Domžale
Tjaša Križnar, Ljubljana
Neža Javonrik, Grosuplje
Tjaša Žibert, Ljubljana