Naj mladi plesalec ali plesalka

Please select a featured image for your post

Vabimo vas k sodelovanju pri glasovanju za naj mladega plesalca ali plesalko. Glasujte in si priplešete super nagrado, ki vam jo podarja podjetje Bizjan&Co, ekskluzivni zastopnik za blagovno znamko Jessica. Priplesali si boste lak za nohte iz najnovejše pomladanske kolekcije Jessica, ki jo je inspirirala kolekcija modnega kreatorja Williama Tempesta, imenovana The Siren Song, ki je bila predstavljena na njujorškem modnem tednu lani v Lincoln centru v NY.

Na tržišče prihaja kolekcija šestih novih lakov imenovana Hideway, ki jih je glede na dizajnerska oblačila skreirala Jessica za prihajajočo pomlad. Bogata ponudba prve dame naravnih nohtov Jessice Vartoughian obsega že več kot dvesto različnih barv, od naravnih odtenkov do takšnih, ki nas povsem osupnejo. Pastelni, biserni, metalni, stekleni, fluorescentni. Jessica ponuja od klasike do najbolj modnih odtenkov, v Sloveniji pa jo zastopa podjetje Bizjan&Co. Šest novih lakov za šest glasovalcev.

Bizjan&Co. d.o.o. predstavlja vodilno znamko na področju naravne nege nohtov, rok in nog Jessica. Proizvodi Jessica so prilagojeni različnim potrebam in težavam, povezanimi s poškodovanimi nohti (krhki, poškodovani, uničeni zaradi dolgotrajne uporabe umetnih nohtov). Linije proizvodov vsebujejo kreme, olja, odstranjevalce lakov, peelinge, različne tipe podlakov, nadlakov in pilic. Poleg tega je na voljo široka paleta modnih barvnih lakov za različne starosti, okuse in priložnosti. Podjetje Jessica pa ni razvilo le izdelkov, temveč tudi revolucionaren pristop profesionalne nege nohtov. Z uporabo ustrezne linije proizvodov in nege zagotavlja Jessica zdrave nohte, roke in noge vsaki uporabnici in uporabniku. V Sloveniji izvajajo profesionalno nego Jessica v več kot 30 lepotnih salonih, ki so po večstopenjskem šolanju kadrov pridobili diplomo. Proizvode Jessica uporabljajo številne znane osebnosti v tujini in v Sloveniji. Vodilo blagovne znamke Jessica je naravno, zato so vse sestavine skrbno izbrane, izdelki pa niso preizkušeni na živalih. Izdelke Jessica je mogoče kupiti v Mercatorjevih drogerijah Beautique, boljših kozmetičnih salonih, SPA centrih ali naročiti na spletni strani www.bizjan-co.si.

V skladu z usmeritvijo na področje naravne nege rok, nog, obraza in telesa zastopa Bizjan&Co. tudi blagovne znamke Suda, Elektro medical Gharieni, Bush, 3TO in Greppmayr Footcare. Greppmayr-Cellusan so preparati za nego nog v obliki kremnih pen, klinično testirani, ki odpravljajo težave s stopali (suha, razpokana koža, potenje in utrujenost nog). Izdelke Cellusan je mogoče kupiti v trgovinah podjetja Sanolabor in v boljših pedikerskih salonih.

Izbirajte med plesalci in plesalkami, ki so v zadnjih tednih predstavili svoja baletna in plesna znanja na dveh različnih tekmovanjih. Prvo je bilo jubilejno deseto baletno tekmovanje v Sežani, drugo pa sploh prvič organizirano, in sicer za kandidata za evrovizijsko baletno tekmovanje. Zanimivost obeh je predvsem ta, da se na njem preizkušajo plesalci, ki so jim všečne različne plesne tehnike in se pri svoji izobrazbi želijo izpopolniti tudi na področjih, ki niso samo baletno obarvana. Izbirajte med Goranom Kusićem, Luko Žiherjem, Tomijem Činejem, Evo Ševerkar, Klaro Lainšček, Petro Zupančič, Monjo Obrul, Barbaro Potokar in Tasjo Šarler.
Glasujete lahko do 15.marca do 12.00.

Glasovalci pa ste izbrali za naj obleko državnega prvenstva v standardnih plesih obleko, v kateri je tekmovala Lana Zagorac in si priplesala naslov državne prvakinje med mlajšimi mladinci. Štirje nagrajenci in seveda zmagovalka Lana bodo s pomočjo Continental filma odšli na ogled filma Črni labod z Natalie Portman. Nagrajenci, ki bodo vstopnice prejeli po pošti, so:
Helena Golobič, Novo mesto
Urška Trafela,  Podlehnik
Urška Miklič, Ljubljana
Anamaria Bagarič, Ljubljana