Izberi naj obleko

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da si priplešete nagrado. Izbirate lahko med dvema plesalkama, ki sta na letošnjem svetovnem prvenstvu v latinskoameriških plesih bleščali v atraktivnih oblekah. Tatjana Lahvinovič, ki je s soplesalcem Zoranom Plohlom zasedla drugo mesto, se je za nastop kar trikrat preoblekla. Vrhunec pa je odplesala v rumeni obleki. Nadija Bičkova je s soplesalcem Mihom Vodičarjem zasedla petnajsto mesto, na tekmovanju pa je plesala v elegantni modri obleki. Glasujte za Tatjano v rumenem ali za Nadijo v modrem, in sicer do 17. decembra do 15.00.

Za svoj trud boste seveda nagrajeni, in sicer bo petim nagrajenkam kozmetični in frizerski salon Alexhairbodyline iz Ljubljane poklonil profesionalno oblikovanje obrvi Anastasia Beverly Hills. Gre za izjemno priljubljen ritual holivudskih zvezdnic. Nobena druga storitev namreč tako na hitro ne olepša in izpili podobe obraza kakor pravilno oblikovane obrvi. Anastasiina tehnika ponuja izjemne rezultate, zaradi katerih ji med najbolj glamuroznimi zvezdami Holivuda pripada status ikone. Zvezdnice, kot so Jennifer Lopez, Madonna, Oprah Winfrey, Sharon Stone in druge, preletijo tudi pol sveta, da se lahko prepustijo umetnikom salona na Beverly Hillsu. Vi pa to lahko storite kar pri nas. V prostorih Alexhairbodyline, ki se nahaja v pasaži Maximarketa, Trg republike 1 v Ljubljani, je združena profesionalna ekipa frizerjev in kozmetičnih profesionalcev. Ponujajo edinstvene izkušnje harmonije. Razvajali vas bodo samo z vrhunsko in svetovno znano kozmetiko. Kozmetična ekipa, ki jo vodi Viki Leški, vam bo znala svetovati, kakšno nego potrebuje vaša koža, še posebej v teh zimskih časih, ki prihajajo. Specialisti za Anastasio Beverly Hills, Dr. Hauschko, Murad, OPI so vam na voljo tudi na telefonu: 031 306 991.

V mesecu decembru pa vam omogočajo posebno ponudbo oblikovanja obrvi po tehniki Anastasia Beverly Hills. Če pripeljete prijateljico, mamo, sosedo ali znanko na oblikovanje obrvi, plačate 1, dobite pa 2.

( Foto: Foto Mesec)

 

 

 

 

 

 

TATJANA LAHVINOVIČ

Tatjana ima rada žive barve in rumena je bila kot nalašč za osvojitev druge najboljše plesalke na svetu.

 

NADIJA BIČKOVA

Pri Nadiji je eleganca na prvem mestu, modra pa poudari njeno izklesano telo.