Atraktivna plesalka

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da se odločite za vam najbolj všečno oziroma atraktivno plesalko standardnih oziroma latinskoameriških plesov in si priplešete super lepotilna izdelka, ki vam ju podarja blagovna znamka naravne kozmetike L’OCCITANE. Ali je to Anamarija Novak, Martina Plohl, Anna Mashchyt ali Aleksandra Averkijeva? Pet srečnežev ali srečnic bo prejelo osvežilni balzam za ustnice Citronkina poletna skrivnost in lepotilno mleko za telo Potonika.
Osvežilni balzam za ustnice Citronkina poletna skrivnost je negovalni balzam, obogaten z organskim izvlečkom citronke in karitejevim maslom, objame vaše ustnice z občutkom svežine in prefinjenim leskom.
Lepotilno mleko za telo Potonika je obogateno z oljem grozdnih pešk in karitejevim maslom, vlaži in mehča kožo. Lahka in tekoča tekstura se hitro vpije in kožo odišavi s prefinjeno cvetno dišavo potonik. Vsebuje izvleček potonik iz departmaja Drôme – Francija.

Poznate L’Occitane? L’OCCITANE, svetovno znana blagovna znamka, ki vsebuje več kot 650 naravnih izdelkov, je že več kot 30 let zvesta sebi in svojim ustanovnim načelom.
Učinkoviti naravni izdelki blagodejno vplivajo na telo in pričarajo čutno zadovoljstvo ob njihovi uporabi. Odkrijte čarobnost njihovih resničnih zgodb na www.loccitane.si.
Glasujete lahko do 1. septembra 2010 do 12.00

Objavljamo še nagrajenke iz prejšnjega glasovanja, ki so izglasovale Niko Mlakar za naj orientalsko plesalko. Niki čestitamo enako kot prejemnicam laka za nohte blagovne znamke Jessica naravna nega nohtov, ki ga podarja podjetje Bizjan&Co iz Ljubljane. Nagrajenke so:
Tjaša Grzinič, Pobegi
Meta Zalič, Maribor
Tjaša Križnar, Ljubljana-Šentvid
Mateja Lorber, Rogatec
Jasmina Dizdarevič
, Škofljica
Nagrajenke bodo Jessica lak za nohte prejele po pošti.