Zdaj je pravi trenutek. Razširimo si obzorja in zaživimo boj zdravo ter kakovostno

… (foto: www.ajurjoga.si)

Vabljeni v Cankarjev dom, kjer bo od petka, 3. februarja, od 16. do 20. ure, in v soboto ter nedeljo, 4. in 5. februarja, od 9. do. 20. ure potekal  3. Festivala celostnega zdravja Dao Yah. Gre za festival z bogato vsebino, ki ga je vredno obiskati.

… (foto: www.helixor.com)
Strokovnim predavanjem s področij ajurvede, tradicionalne kitajske medicine in homeopatije se bodo letos pridružile tudi zanimive vsebine iz fitoterapije, prehrane in drugih pristopov, s katerimi si lahko zagotovimo zdravo in kakovostno življenje ter razširimo svoja obzorja, ki nam bodo pomagala v profesionalnem udejstvovanju.
 
… (foto: endovital.com)
Podnaslov tretjega festivala Dao Yah je Življenjska obdobja in zdravje – telesno in duhovno. O tem bodo z različnih zornih kotov spregovorili domači in tuji predavatelji, preverjeni nosilci znanja, ki prihajajo iz vrst medicine, farmacije, biologije ali pa so prejemniki certifikatov strokovnih zbornic področja, ki ga predstavljajo – na več kot petdesetih predavanjih in delavnicah. Hkrati bo potekala tudi razstava ponudnikov certificiranih izdelkov in storitev, na voljo bo tudi veganska restavracija, večere pa bosta popestrila tematska koncerta in gledališka predstava.
… (foto: www.zenzone.si)
Vstopnice za obisk predavanj so že na voljo. V petek, 3. februarja, bo vstop prost na vsa predavanja in okroglo mizo z naslovom Kako ajurveda lahko obogati razumevanje zdravja in bolezni znotraj sodobne medicine? Prosto vstopate tudi na prodajno razstavo in predavanja na odprtem odru, ki od petka do nedelje potekajo v Drugem preddverju. Za bogat program predavanj v soboto in nedeljo pa lahko izbirate med dnevno (15 evrov) in dvodnevno vstopnico (25 evrov), ki odpirata vrata k spremljanju vseh predavanj na ta dan. Ker predavanja potekajo v različnih dvoranah (različno število sedežev), si prostor na posameznem dogodku zagotovite pravočasno. Delavnice in spremljevalne prireditve niso vključene v to vstopnico. Cena posamezne delavnice je 15 evrov. Natančen program ter opis vseh predavanj, delavnic in spremljajočih prireditev si lahko preberete na www.daoyah.si.

View Gallery 4 Photos