Za lahkoten poletni korak. Privoščite svojim stopalom le najboljše

Stopala so poleti zaradi odprtih obuval in bosih nog še posebej izpostavljena zunanjim dejavnikom, zato je koža na podplatih pogosto suha in razpokana, stopala pa so zaradi vročine utrujena. Privoščite vašim stopalom popolno nego z MELVITINO certificirano organsko posebno nežno kremo za stopala, ki blaži, osvežuje, sprošča, vlaži in mehča utrujena, vroča in poškodovana stopala. Obogatena je z očiščevalnimi aktivnimi sestavinami, ki preprečujejo razvoj bakterij.

Melvitina krema za stopala (cena: 18,30 evra)
Izvleček grenivkinih pešk in olje črne kumine preprečujeta pojavljanje glivic in delujeta antibakterijsko, medtem ko izvlečka mete in rožmarina poskrbita za intenzivno sprostitev in poživitev. Ta popolna negovalna krema, ki vsebuje tudi olje makadamije in blažilne sestavine oljk, se hitro vpije in ne pušča mastnih preostankov. Naj na peščeni obali ostane sled vaših lepih in negovanih stopal!
Trgovine Melvita: LJUBLJANA: Stari trg 18, NS Citypark (v pritličju, vhod pri Mobitelu), Nama in Maxi; MARIBOR: NS Europark; izbrane trgovine Müller v Sloveniji
Spletna stran: www.melvita.si Facebook stran MELVITA Slovenija