Velikonočni zajček za male vragce

Bližajo se velikonočni prazniki, ko obdarimo otroke s pisankami oziroma jim velikonočni zajček kaj prinese, zato bo to enkratna priložnost tudi zanj, da z vražjimi gatkami obdari vaše prave vragce. Tako je podjetje HTZ Velenje pomislilo še na najmlajše, nekoč morda tudi rudarje, zdaj pa male nadobudneže in "prave vragce" – in so pripravili kolekcijo udobnih spodnjic tudi zanje.

Sestavljajo jo fantovske in dekliške boksarice, izdelane po enakem kroju in iz enakega materiala kot tiste za odrasle. Izbirali boste lahko med dvema motivoma – eden bo rudarski, drugi pa skladno z linijo spodnjic pravi vragec, in sicer v treh velikostih (4–6, 8–10 in 12–14).
Na voljo so v beli in rdeči barvi, zapakirane v prisrčni, posebej za najmlajše pripravljeni embalaži. Spodnjice lahko naročite na spletnem naslovu www.vrazjegate.si
ali brezplačni telefonski številki 080/8189, kupite pa jih lahko v Razstavno-prodajnem salonu HTZ na cesti Simona Blatnika 16 v Velenju, ob posebnih priložnostih pa tudi na vnaprej objavljenih prodajnih mestih.
View Gallery 5 Photos