Vaša najljubša barva izdaja vaše posteljne navade

Preberite si več o tem, kaj pove vaša najljubša barva o vaši spolnosti in razmerjih.
Rdeča
Barva ljubezni nakazuje, da so privrženci rdeče barve zelo strastni ljubimci, se hitro vzburijo in so zelo odprti glede spolnosti. Res nepozabna dogodivščina med rjuhami se lahko zgodi, ko se v postelji najdeta dva ljubitelja rdeče barve.
Vendar pa ta barva velja za zelo agresivno, zato psihologi razlagajo, da so lahko ljubitelji te barve v razmerjih zelo napadalni.
Rumena
Povezujejo jo s prilagodljivostjo in skladno spolnostjo. Ljubitelji rumene barve v razmerju zavzemajo pasivno vlogo, saj iščejo dominantnega in močnega partnerja.
Prav tako je za njih značilno, da v spolnosti niso zelo odprti in se ne znajo popolnoma prepustiti užitkom.
Rožnata
Namiguje na pomanjkljivost zrelosti v spolnem pomenu in po mnenju psihologov nakazuje celo krito sovraštvo do moških. Za »rožnate« ljubimce je značilno šopirjenje, spolno draženje in obljube, ki pa jih v večini primerov ne izpolnijo.
Vijolična
Barvo povezujejo s prefinjenostjo, kar pri spolnosti pomeni predvsem skrb za lastno zadovoljitev in zaprtost za raznorazne vragolije med rjuhami. Spolnost z »vijoličnim« ljubimcem bi tako znala delovati malo hladno in zadržano.
Črna
Zanimivo je izpostaviti, da je med tistimi, ki so naredili seksualni prestopek, nekaj več ljubiteljev črne barve.
Barvo se povezuje z nagnjenostjo k perverznosti, sadizmu ali mazohizmu. Prav tako naj bi se »črni« ljubimci najbolje odrezali med rjuhami takrat, ko so pod stresom ali nesrečni.
Zelena
Sinonim za svežino, zdravje in naravo. »Zelene« ljubimce odlikujejo predvsem iskrenost, nedolžnost in zvestoba partnerju. Edina pomanjkljivost »zelenih« ljubimcev je, da prav na račun svoje nedolžnosti niso zelo divji in strastni v postelji. Včasih lahko delujejo celo neizkušeno in nespretno.
Oranžna
»Oranžni« ljubimci so strastni ljubimci, ki obožujejo predigro in spolne fantazije. V spolnosti zelo uživajo in s praskanjem in vlečenjem za lase lahko nastopijo celo agresivno.
Nekateri »oranžni« ljubimci imajo lahko težave z orgazmom, vendar to zelo dobro prekrijejo.
Rjava
Ljubitelji rjave barve so nežni, topli, iskreni ljubimci, ki mislijo na spolnost 24 ur na dan, a vendar se najlažje sprostijo v intimnem okolju.
Od svojih partnerjev želijo ogromno pozornosti in ljubezni, Pri spolnosti in v razmerjih pričakujejo veliko domišljije, romantike in predvsem nežnosti.
Siva
Za to barvo se najpogosteje odločajo neodločni ljudje. »Sivi« ljubimci se težko vzburijo, med spolnimi odnosi dostikrat delujejo zelo nezainteresirano.
Za njih je spolnost način sproščanja napetosti, »sive« ljubimke pa v spolnosti vidijo pot do zanositve ali zadovoljitve partnerja.
Modra
»Modri« ljubimci so strastni, nežni, zvesti, brezpogojno uživajo v seksu in so se pripravljeni zelo potruditi za zadovoljitev partnerja. Ko imajo ob sebi pravo osebo, se ji popolnoma predajo in nimajo oči za nikogar več.
Čeprav so zelo strastni ljubimci, niso agresivni.
Bela
Barvo se povezuje z nedolžnostjo in čistočo. »Beli« ljubimci so lahko v spolnosti zelo zadržani, saj spolnost povezujejo z nečistostjo. Z njimi se lahko poslovimo od »porednih« prediger in vsakodnevnih divjih posteljnih užitkov.
Zelo neradi govorijo o spolnosti, lahko imajo tudi težave z razgaljenjem in imajo dostikrat po spolnem odnosu potrebo po umivanju.
Vir: www.dormeo.net