Vaša koža si zasluži ljubeč in mehkoben dotik. Privoščite ji ga!

Kolekcija naravnih negovalnih izdelkov Ljubeča nega telesa francoske blagovne znamke Le Couvent des Minimes je poklon velikodušnosti sester klaris, ki so v samostanu Minimesna jugu Francije ljubeznivo skrbele za vse starejše, onemogle in revne ter jim nudile zavetišče. Izvirni negovalni recepti, ki sledijo bogati tradiciji skrbne nege, suho in občutljivo kožo učinkovito hranijo, obnavljajo in ščitijo. Univerzalne hipoalergene in dermatološko preizkušene negovalne formule so zahvaljujoč nežni sestavi primerne tudi za nego nežne in občutljive otroške kože. Izdelki, ki jih krasi podoba ljubeče matere z otrokom – simbola ljubezni in predanosti, so na voljo v varčnih embalažah, ki za lep čas zadostijo potrebam cele družine.

Krema za telo (200 ml, cena: 27,50 evra)
Nova krema za telo za zelo suho kožo blagovne znamke Le Couvent des Minimes kot ljubeča materina dlan skrbno neguje suho in izsušeno kožo odraslih in otrok. Izvirni negovalni recept za vsakodnevno nego vseh članov družine združuje izvleček iz ognjiča za pomirjanje, izvleček iz sleza za zaščito kože pred izsuševanjem in galensko mazilo, izdelano po hišnem receptu, ki pomaga hraniti, obnavljati in zaščititi kožo. Darežljiva sestava kožo hrani ter ji zagotavlja popolno udobje in mehkobo. Nežna hipoalergenska in dermatološko preizkušena negovalna formula je prilagojena tudi za nego nežne in občutljive otroške kože.
Mleko za telo (400 ml, cena: 32,50 evra)
Novo mleko za telo za suho kožo blagovne znamke Le Couvent des Minimes kot ljubeča materina dlan skrbno neguje suho in izsušeno kožo odraslih in otrok. Izvirni negovalni recept za vsakodnevno nego vseh članov družine združuje izvleček iz ognjiča za pomirjanje, izvleček iz sleza za zaščito kože pred izsuševanjem in galensko mazilo, izdelano po hišnem receptu, ki pomaga hraniti, obnavljati in zaščititi kožo. Darežljiva sestava kožo hrani ter ji zagotavlja popolno udobje in mehkobo. Nežna hipoalergenska in dermatološko preizkušena negovalna formula je prilagojena tudi za nego nežne in občutljive otroške kože.
Francoska blagovna znamka naravne kozmetike LE COUVENT DES MINIMES je bila ustanovljena kot poklon bogati tradiciji zdravilnih receptov, ki so jih iz skrbno izbranih rastlin in zelišč pripravljale ljubeče sestre klarise, da bi pomagale starejšim, onemoglim in revnim, ki so zavetišče poiskali v samostanu Minimes v srcu Provanse. Pristne naravne negovalne formule so poklon velikodušnosti sester klaris in v vsakem negovalnem receptu se zrcali delček vsakodnevnega življenja v samostanu. Naravni izdelki za nego obraza, telesa in las ter kolonjske vodice, ki temeljijo na preprostih, dobro poznanih naravnih aktivnih sestavinah z dokazano učinkovitostjo, navdušujejo s svojo pristnostjo in visoko kakovostjo. Izdelki so na voljo na izbranih prodajnih mestih v Sloveniji: Müller Ljubljana – BTC, Čopova ulica, Supernova Rudnik; Maribor – Mesto, Europark; Müller Celja; Müller Kranj; Müller Velenje; Nama Ljubljana.

 

View Gallery 4 Photos