Ublažite stranske učinke kemoterapije in radiacije!

V boju proti raku medicinsko zdravljenje uporablja tudi kemoterapijo in radioaktivna obsevanja. Mnogi se bojijo negativnih stranskih učinkov teh radikalnih postopkov zdravljenja. A strah ni potreben, da se jih ublažiti,včasih tako dobro, da stranskih učinkov skoraj niti ne čutimo. Na ta način smo do sedaj pomagali že vrsti bolnikom obolelih za rakom.
V Zdravilnem centru Medin smo zbrali dognanja kliničnih študij zdravnikov in znanstvenikov, ki so tvegali svoja življenja (Černobil, Fukushima), da so ugotovili kaj lahko pomaga telesu, da bolje kljubuje radioaktivnemu sevanju. Na podlagi bogatih izkušenj drugih zdravilskih metod in lastnega dela na infopatiji smo razvili program, ki temelji na preverjenih terapevtskih metodah. Program je namenjen nevtralizaciji neželenih posledic tako radiacijske kot kemijske terapije pri zdravljenju raka.
Program obsega: okrepitev organizma v neposredni borbi proti škodljivim stranskim učinkom kemoterapevtikov preko t.i. infopatije, pripravo telesa na obsevanje in nudenje podpore tudi po njem preko uživanja naravnih substanc, razbremenitev organizmove borbe proti rakavim celicam preko vnosa aktivnega kisika, ki ga rakave celice ne prenesejo, razstrupljanje na podlagi podpornih substanc in drugih ukrepov za spodbujanje jeter, energijsko podporo telesu na podlagielektroterapije in bioresonance,  podporo imunskemu sistemu, ki ga protirakotvorne substance in obsevanja največkrat precej prizadenejo.
V začetku so potrebni dnevni tretmaji (3-5 obiskov tedensko). Z nekaterimi deli programa lahko nadaljujete zdravljenje tudi doma, potem ko usvojite terapevtske postopke v Zdravilnem centru Medin.
Proces zdravljenja koordinira in nadzira zdravnica v sodelovanju z zdravniki iz onkološke stroke. Traja toliko časa, kolikor ste v intenzivnem procesu medicinskega zdravljenja, ki prinaša za organizem obremenjujoče stranske reakcije, oziroma kolikor časa vaše telo potrebuje, da se spet okrepi. Program je v celoti kompatibilen medicinskemu zdravljenju raka in ga podpira. Ponujajo vam 70 % popust prvi teden izvajanja tega programa,  po katerem boste lahko sami presodili ali vam program ustreza.
Več informacij na www.zcmedin.si Telefon: (01) 513 11 46 ali 059 091 070 GSM: 051 377 388