Trgovine L’OCCITANE bo zajel val poživljajoče svežine

Eau de Toilette Sončna citronka, 100 ml, Cena: 39,50 €
Uživajte v iskrivi svežini! Ovijte se v čudovito svežino mešanice citrusnih in cvetnih not. Toaletna vodica Sončna citronka, obogatena z organskim izvlečkom citronke s Korzike, je s svojo iskrivo dišavo odlična spremljevalka v vročih, dolgih poletnih dne.

Dišavna mlečna meglica Sončna citronka, 100 ml, Cena: 30,00 €
Vse poletje neubranljivo dišeča in negovana koža! Lahkotna mlečna meglica Sončna citronka odišavi kožo z iskrivo poletno dišavo in jo hkrati ovije v negovalno vlažilno tančico. Formula brez alkohola, obogatena z organskim izvlečkom citronke s Korzike, je idealna za občutljivo kožo in primerna za izpostavljanje soncu. Meglica s finim pršcem ne pušča madežev na oblačilih.

Zaščitni losjon za telo SPF 15 Sončna citronka, 250 ml, Cena: 23,50 €
Zaščita in užitek obenem! Zaščitni losjon Sončna citronka s svojo lahko teksturo vlaži in neguje ter zaščiti kožo pred škodljivim sončnim UVA in UVB sevanjem, saj vsebuje zaščitni faktor SPF 15. Vlažilna sestava se hitro vpije in ne pušča belih sledi. Kožo nežno odišavi z iskrivo dišavo sončne citronke.

Zaščitni balzam za ustnice SPF 15 Sončna citronka, 15 ml, Cena: 12,50 €
Slastno odišavljen Zaščitni balzam za ustnice SPF 15, obogaten z organskim izvlečkom citronke s Korzike, ohranja vaše ustnice mehke in negovane ter jih pomaga zaščititi pred škodljivim sončnim sevanjem. Za zaščitene in neubranljivo sijoče, polne ustnice vse poletje!

Osvežilna meglica za obraz Sončna citronka, 50 ml, Cena: 11,50 €
Predajte se svežini kjerkoli in kadarkoli! Osvežilna meglica za obraz, zasnovana z ultranežno negovalno formulo brez alkohola, daje takojšen občutek popolne svežine in ohranja vašo kožo primerno navlaženo. Meglica ravno pravšnje velikosti je odlična sopotnica v priročni torbici ali na popotovanju, za popolno osvežitev kadarkoli jo potrebujete!