Trdo ali mehko? To zdaj ni več vprašanje!

Ali pred nakupom razmišljata in se pogajata, ali vama bolj ustreza mehka ali trda površina? Enaka odločitev nas čaka tudi pri nakupu enojne postelje. Dokler novega ležišča ne uporabljamo dober mesec, ne moremo vedeti, ali nam ustreza mehkejše ali trše.
Odločitev za ležišče zagotovo ni enostavna, saj moramo z novim ležiščem preživeti naslednjih nekaj let. In če kupimo napačnega, poti nazaj pogosto ni več. Poleg tega pa, včasih nam bolj kot mehka površina ustreza trda. In če mogoče zbolimo, bi morda raje ležali na nečem mehkejšem. Sedaj obstaja idealna rešitev za tiste neodločne, za pare, ki se ne znajo odločiti med trdim in mehkim ležiščem in za tiste, ki jim včasih ustreza eno, včasih pa drugo.
Ste že slišali za ležišče z obračljivim jedrom?
Obračljivo jedro je precejšnja novost v svetu ležišč, saj smo kupci ponavadi bili obsojeni na mehko ali trdo ležišče. Da ne bi tvegali, smo kupili nekaj srednjega, udobje pa zanemarili. Dormeo pa je sedaj razvil ležišče, ki ima mehko in trdo stran, zato lahko ležišče obračate po mili volji in ga prilagajate potrebam svojega telesa.
Posebej praktično za pare z različnimi potrebami
Ležišče z obračljivim jedrom je še posebej praktično za pare, ki so se doslej zaradi različnih potreb morali prilagajati eden drugemu. Če si en partner želi mehko, drugi pa trdo ležišče, imata sedaj lahko v 1 ležišču oboje!
iMemory Silver – ležišče 2 v 1 za popolno udobje po vaši meri
Dormeo iMemory Silver vam ponuja oboje: mehko in trdo stran, ki jo lahko obračate tudi na francoski postelji. Od dimenzije 140 x 200 naprej ima vsako ležišče namreč 2 ločeni jedri z dvema trdotama, tako da lahko vsak partner obrne svoje jedro glede na sovje potrebe. Nič več kompromisov, odločanja, razmišljanja – na iMemory udobno spita oba!
Izbira trdega ali mehkega ležišča sedaj ni več večna dilema
Z izbiro ležišča iMemory Silver boste zagotovo zadeli v polno. Na njem vas čakata popolna opora in udobje, ki vas bosta zazibala v sanje brez iskanja ustreznega spalnega položaja.
Trdo ali mehko torej? Vaš odgovor je iMemory Silver!
Za več informacij o ležišču iMemory na www.dormeo.net