Tradicionalna nega z blagodejnimi vrtnicami za mladostno kožo

V Franciji, v srcu Provanse, stoji s soncem obsijan samostan Minimes, ki že od leta 1862 goji tradicijo, ljubezen in strast do aromatičnih zelišč ter sestavin, ki jih daje mati Narava. S svojo večno, prelestno lepoto in očarljivo igro dišav so vrtnice vladale samostanskim vrtovom, vse od srednjega veka pa so cenjene tudi zaradi svojega izjemnega blagodejnega delovanja. Njihovi izvlečki so pomembna sestavina tradicionalnih receptov za celjenje ran in negovalnih krem, ki preprečujejo izsuševanje kože in vnetja. Kolekcija Blagodejna nega z vrtnicami znamke Le Couvent des Minimes nadaljuje to tradicijo. Učinkoviti naravni recepti za vlažilno nego obraza vsebujejo izvlečke iz najboljših vrtnic, o čemer priča gravura, ki krasi embalažo izdelkov za nego obraza ter prikazuje možnar in tolkač za sveže vrtnice, ki so še danes ena ključnih sestavin negovalnih receptov.  

Čistilna krema 150 ml; cena: 13,19 evra
Le Couvent des Minimes je za popolno vlažilno nego obraza razvil čistilno kremo, katere izvirni recept vaš obraz čisti z nežnim dotikom 3 blagodejnih vrtnic in je pravi recept za vse, ki želite kožo čistiti s pomočjo vode. Naravna formula brez agresivnih čistilnih sestavin s kože učinkovito odstrani vse nečistoče, ne da bi jo izsušila. Rožna voda damaščanske vrtnice osveži in mehča kožo, olje muškatne vrtnice pospešuje obnovo celic, izvleček iz cvetnih popkov navadnega šipka, bogat s polifenoli, pa kožo ščiti pred prostimi radikali in razkrije njen zdrav sij. Koža je po uporabi popolnoma čista, osvežena in nežno odišavljena s prefinjenim dotikom vrtnic.
Nežno čistilno mleko, 200 ml; cena: 13,19 evra
Nežno čistilno mleko Le Couvent des Minimes je odlična izbira za vse, ki za odstranjevanje ličil uporabljate vatne blazinice. Izvirni recept, ki ne vsebuje mineralnih olj, nežno odstrani ličila z obraza, ustnic in vek. Rožna voda damaščanske vrtnice osveži in mehča, mleko iz semen francoskega in navadnega šipka intenzivno vlaži, izvleček iz cvetnih popkov navadnega šipka, bogat s polifenoli, pa kožo ščiti pred prostimi radikali in razkrije njen zdrav sij. Koža je po uporabi popolnoma čista, osvežena in nežno odišavljena s prefinjenim dotikom vrtnic.
Micelarna vodica za obraz 3 v 1, 200 ml; cena: 13,19 evra
Le Couvent des Minimes je za vsakodnevno blagodejno nego kože ustvaril Micelarno vodico za obraz 3 v 1, ki učinkovito odstranjuje ličila z obraza, ustnic in vek ter čisti in tonira kožo. Negovalna formula brez mila in alkohola temelji na izvirnem receptu, ki združuje koristne lastnosti 3 vrtnic: rožna voda damaščanske vrtnice osveži in mehča, esenca iz stolistne vrtnice tonira in krepi, izvleček iz cvetnih popkov navadnega šipka, bogat s polifenoli, pa kožo ščiti pred prostimi radikali in razkrije njen zdrav sij. Blagodejna Micelarna vodica zagotavlja takojšen občutek čistosti in svežine ter je odlična izbira za vse, ki želite učinkovito, obenem pa hitro in enostavno naravno nego obraza.
Piling krema za obraz, 75 ml; cena: 14,69 evra
Le Couvent des Minimes je zasnoval izjemno nežen kremni piling, ki združuje blagodejne lastnosti vrtnic za žametno mehko in sijočo kožo. Izvirni recept Piling kreme za obraz z nežno negovalno formulo, primerno za vse tipe kože, združuje rožno vodo damaščanske vrtnice, ki osveži in mehča, fine delce semen muškatne vrtnice, ki odstranijo odmrle kožne celice, in izvleček iz cvetnih popkov navadnega šipka, bogat s polifenoli, ki kožo ščiti pred prostimi radikali in razkrije njen zdrav sij. Če iščete nežen piling, ki ne izsušuje kože, je Piling krema za obraz pravi recept za vas.
Dovršen vlažilni fluid, 50 ml; cena: 25,39 evra
Dovršen vlažilni fluid Le Couvent des Minimes s svežo in lahko nekomedogeno negovalno formulo je plod tradicionalnih receptur za nego kože z blagodejnimi vrtnicami. Izvirni recept, ustvarjen za nego mešane kože, združuje rožno vodo damaščanske vrtnice, ki osveži in mehča, olje muškatne vrtnice, ki pospešuje obnovo celic, in izvleček iz cvetnih popkov navadnega šipka, bogat s polifenoli, ki kožo ščiti pred prostimi radikali in razkrije njen zdrav sij. Koža je po uporabi mehka, sproščena in ves dan optimalno navlažena, njena mladost pa je ohranjena.
Dovršena vlažilna krema, 50 ml; cena: 25,39 evra
Dovršena vlažilna krema Le Couvent des Minimes z nemastno, vlažilno negovalno formulo je plod tradicionalnih receptur za nego kože z blagodejnimi vrtnicami. Izvirni recept, ustvarjen za dnevno in nočno nego normalne do mešane kože, združuje mleko iz semen francoskega in navadnega šipka za intenzivno vlaženje, rožno vodo damaščanske vrtnice, ki kožo osveži in mehča, olje muškatne vrtnice, ki pospešuje obnovo celic, in izvleček iz cvetnih popkov navadnega šipka, bogat s polifenoli, ki kožo ščiti pred prostimi radikali in razkrije njen zdrav sij. Koža je po uporabi mehka in čvrsta, polt pa svilnato gladka in mladostno sijoča.
Dovršena hranilna krema, 50 ml; cena: 25,39
Dovršena hranilna krema Le Couvent des Minimes z negovalno formulo brez mineralnih olj je plod tradicionalnih receptur za nego kože z blagodejnimi vrtnicami. Izvirni recept, ustvarjen za dnevno in nočno nego suhe in občutljive kože, združuje mleko iz semen francoskega in navadnega šipka za intenzivno vlaženje, rožno vodo damaščanske vrtnice, ki kožo osveži in mehča, olje muškatne vrtnice, ki pospešuje obnovo celic, in izvleček iz cvetnih popkov navadnega šipka, bogat s polifenoli, ki kožo ščiti pred prostimi radikali in razkrije njen zdrav sij. Naravna negovalna formula je obogatena s čistim karitejevim maslom za popolno hranilno nego. Koža je po uporabi mehka, čvrsta in kar sije od zdravja. Recept za še večji učinek: Za intenzivno nego na obraz nanesite debelejšo plast Dovršene hranilne kreme in jo pustite delovati kot masko 5 minut, nato pa preostanek kreme obrišite z vatno blazinico.
Obnavljalna esenca, 30 ml; cena: 39,69 evra
Svilnata negovalna formula Obnavljalne esence Le Couvent des Minimes vsebuje dragocen blagodejni koncentrat vrtnic. Lahka sestava, ki je kot vaša druga koža, se hitro in popolnoma vpije ter obnavlja kožo, izboljša njeno teksturo in poenoti polt. Koža je navlažena in sproščena ter nemudoma bolj napeta in zdravo sijoča. Izvirni recept združuje blagodejne lastnosti 4 vrtnic: rožna voda damaščanske vrtnice osveži in mehča, olje muškatne vrtnice pospešuje obnovo celic, izvleček iz cvetnih popkov navadnega šipka, bogat s polifenoli, kožo ščiti pred prostimi radikali in razkrije njen zdrav sij, izvleček mnogocvetnega šipka izboljšuje teksturo kože, izvleček plodov navadnega šipka pa pomaga vlažiti, pomiriti in okrepiti zaščitni plašč kože.
Dovršena krema za področje okrog oči, 15 ml; cena: 17,79
Dovršena krema za področje okrog oči Le Couvent des Minimes s prefinjeno, neodišavljeno negovalno formulo vašim očem vrača mladosten sijaj. Izvirni recept združuje blagodejne lastnosti 4 vrtnic: rožna voda damaščanske vrtnice z dodanimi izvlečki kostanja, pšenice in bezga deluje proti nabuhlosti in temnim podočnjakom, mleko iz semen francoskega in navadnega šipka intenzivno vlaži, olje muškatne vrtnice in izvleček iz cvetnih popkov navadnega šipka, bogat s polifenoli, gladita kožo okrog oči in ščitita pred prostimi radikali.
Kozmetika je na voljo na izbranih prodajnih mestih Müller v Sloveniji: Ljubljana – BTC, Čopova ulica, Supernova Rudnik; Maribor – Mesto, Europark; Celje; Kranj; Velenje.

View Gallery 10 Photos