Sublime Nature Tonka Bean. Prefinjenost, harmonija, čutnost in kakovost združeni v eni steklenički

Pri Oriflamu so prejšnji teden v okviru predprazničnega druženja predstavili med drugim tudi najnovejšo dišavo – parfum Sublime Nature Tonka Bean, ki je, kot pravijo, "požel toliko navdušenja, da smo prezadovoljni".

Monsunsko deževje se sliši samo še v daljavi, ko popoldansko sonce že sije na obalo, žarki pa božajo temna semena in razkrivajo njihov sijaj. Ko sonce ogreva semena cumaruja, ta odišavljajo vlažen zrak z žametnim, gurmanskim sijajem. Nepozaben trenutek popolnosti, ovit v nežnost in avro svežine. Dišava, ujeta v elegantni steklenički, je poklon preprostosti in lepoti narave. Izpopolnjena s presenetljivo svežimi, vodnimi notami semen cumaruja, ki jih razkriva Sublime CO2 tehnologija. Mogočna, intenzivno čutna in opojna dišava.
Nathalie Lorson
Omenjeno dišavo je ustvarila Nathalie Lorson, ustvarjalka dišav in ena od 12 imetnikov naziva “mojstrica dišav” – najprestižnejšega naziva v svetu parfumerije, ki je v intervjuju za Oriflame  med drugim povedala: "Med samim nastankom vrhunske kolekcije izbiram le najbolj prefinjene, elegantne in edinstvene sestavine, ki so mi na voljo."