Severina na avstralskem kisiku

Zastopnica Ana Ziherl Mali, Severina in Sharon Oldham, evropska trenerka za Intraceuticals

Intraceuticals je pred 12 leti v Avstraliji, v sodelovanju z najboljšimi znanstveniki na univerzi kjer odkrivajo zdravila proti kožnemu raku, ustanovil Anthony McMahon. Ustvarili so izjemno tehnologijo, ki jo do sedaj še nihče ni uspel ponoviti. Intraceuticals nega deluje na osnovi hiperbaričnega kisika in ravno prav velikih molekul, s pomočjo katerih se z aparatnom v kožo ‘potisne’ hialuronsko kislino, vitamine, antioksidante, z namenom da kožo nahranimo, navlažimo, napnemo, odpravimo nepravilnosti, itd. Postopek se izvaja v salonu in je neboleč, celo zelo prijeten.

Zastopnica za Intraceuticals Ana Ziherl Mali, voditeljica Ota Roš in Nina Urbančič Romih, direktorica agencije MediaZoo, ki je pripravila dogodek.
Intraceuticals je izredno učinkovit, kar dokazujejo tudi največja imena iz sveta zabave. Med zvestimi uporabnicami in uporabniki Intraceuticals nege in izdelkov boste zasledili Kim Kardashian, Katy Perry, Naomi Campbell, Evo Longorio, Victorio Beckham, Mirando Kerr, Justina Timberlakea, Rachel Zoe, Molly Sims, Fergie…. in ne nazadnje tudi priljubljeno hrvaško pevko Severino. Na predstavitvi je poudarila, da je prišla popolnoma prostovoljno, saj se je nad Intraceuticals-om navdušila in zanj odločila sama – za promocijo namreč ne prejema plačila. Intraceuticals jo navdušuje s kratkoročnim in hkrati dolgoročnim učinkom. "Koža je lepa naslednji dan, po enem tednu in ob redni uporabi na dolgi rok," je povedala Severina.
Ana Ziherl Mali in Severina
Kljub dejstvu, da si omenjeni lahko privoščijo tako rekoč vse iz kozmetičnega sveta, se vedno znova odločajo za Intraceuticals. Nege in izdelke zagovarjajo, promovirajo in uporabljajo najboljši svetovni dermatologi, lepotni kirurgi, kozmetični saloni, spa centri in maskerji. Po kar nekaj letih raziskav, Intraceuticals predstavlja nove revolucionarne produkte, imenovane BOOSTERS. Linijo sestavljajo profesionalni serumi, namenjeni izključno uporabi v salonih in produkti, namenjeni za domačo nego.
Tako lahko profesionalni saloni in uporabniki izbirajo med 4 novimi produkti: Vitamin A+ Boster, Vitamin C+3 Booster, Kolagen +Booster in Antioksidant +Booster.
Trije koraki do lepe kože.
VITAMIN A+ BOOSTER
Očisti in izboljša izgled kože, nagnjene k madežem, vidnim poram, poškodbam po sončenju, neravni površini in globokim gubam. Nova oblika vitamina A, ki se sprosti “na zahtevo”, povečuje učinkovitost, izboljšuje stabilnost proizvoda in zmanjšuje draženje kože.
Učinkovito:
•    Čisti in svetli preobremenjeno kožo
•    Mehča in gladi grobo kožo in zmanjšuje pojav tankih črt in gub
•    Izboljša izgled kože z vidnimi porami in madeži.
ANTIOKSIDANT+ BOOSTER
Poživlja in uravnava kožo, ki je brez sijaja in pod stresom, z izredno močnimi naravnimi antioksidanti, ki izvirajo iz avstralskega deževnega gozda. Zmanjšuje zabuhlost in temne kolobarje okoli oči ter je idealen za utrujeno in od potovanj izsušeno kožo.
Učinkovito:
•    Deluje kot razstrupljanje za kožo
•    Zmanjšuje izgled temnih kolobarjev in zabuhlosti okoli oči
•    Razkriva videz mlajše kože in bolj enakomerne polti.
VITAMIN C+3 BOOSTER
Okrepi, ščiti in podpira zdravo kožo s 3 sinergističnimi oblikami vitamina C za vse tipe kože, še posebej pa za kožo z znaki prezgodnjega staranja, neenakomernega tena in poškodbami po sončenju.
Učinkovito:
•    Odbija proste radikale in zagotavlja zaščito pred svetlobo
•    Izboljša videz hiperpigmentacije
•    Zagotavlja ključen dejavnik v sintezi kolagena za izboljšano teksturo kože.
KOLAGEN+ BOOSTER
Je močan koktajl prenašalcev kolagenskih peptidov, ki spodbujajo obnovo in pomladitev kože ter pomaga obnoviti volumen in napetost kože, ki je izgubila elastičnost, tonus in gostoto.
Učinkovito:
•    Takoj zmanjša pojav tankih črt in gub z vidnim učinkom liftinga in zatezanja kože
•    Globoko vlaži kožo in vidno izboljša njen volumen in teksturo
•    Pomaga povečati gostoto kože in spodbuja videz čvrste in zategnjene kože.
Sharon Oldham, evropska trenerka za Intraceuticals z blogerko Terezo Poljanič.
Program uporabe je narejen po vaši meri in je primeren za moške in ženske. Hialuronsko nalaganje pa se izvaja v treh korakih. Vlaženje in nanos učinkovitih sestavin sta dva najpomembnejša elementa v sodobni negi kože. Prvotna tehnologija, ki je uporabljena pri večini vlažilcev, je bila narejena v začetku 20, z namenom ustvariti zaščitno pregrado proti izgubi vlage in za sijaj površine kože. Ta osnovna tehnologija pa ni primerna  za vnos visoko tehnoloških učinkovin, ki so na razpolago danes. Intraceuticals je preoblikoval proizvode tako, da hkrati vlažijo kožo in ji prinašajo visoko kvalitetne učinkovine. Intraceuticals s sistemom nalaganja hialuronske kisline v 3 korakih uporablja različne tipe in teže hialuronske kisline ter s tem kožo poživi (vlaži), napolni (jo ohranja navlaženo) in zaščiti (zmanjša izgubo vlage). Tako dovoljuje najučinkovitejšim sestavinam prehod v kožo v vsaki fazi. Kdo si ne želi kože, ki takoj zažari, občutek pa je bolj čvrst in gladek ter izgled mlajši in žareč?
Saloni z Intraceuticals negami in izdelki za domačo nego se nahajajo: Salon Shape, Natashaspace, BM Studio, Branka Beauty Center v Ljubljani, Taet kozmetični salon v Kranju in Wellness center Lucija v Ločah pri Poljčanah.
Komičarka Ana Marija Mitič in Miss Universe 2010 Marika Savšek.
View Gallery 7 Photos