Rožmarin, žajbelj, meta … Formula za zdrave in sijoče lase

V Franciji, v srcu Provanse, stoji s soncem obsijan samostan Minimes, ki že od leta 1862 goji tradicijo, ljubezen in strast do aromatičnih zelišč ter sestavin, ki jih daje mati Narava. Nega rastlin se tradicionalno začne pri koreninah s pravimi tehnikami in najboljšimi naravnimi surovinami. In prav tako je za zdravo rast las pomembna nega vse od korenin do konic.

Tradicionalni recepti za nego las blagovne znamke Le Couvent des Minimes lase negujejo in krepijo s skrbno izbrano mešanico naravnih aktivnih sestavin, o čemer priča tudi gravura na embalažah izdelkov, ki prikazuje menihe pri obdelovanju vrtov in skrbi za zdravo rast rastlin. Izbrana kombinacija blagodejnih rastlin in zelišč spodbuja mikrocirkulacijo lasišča in krepi lase. Prav vsi izdelki iz kolekcije za krepitev las so zahvaljujoč svoji naravni in nežni sestavi brez silikonov, parabenov in umetnih barvil primerni za vse tipe las in za vso družino.  
Nežen šampon za krepitev las, 250 ml (cena: 12,69 evra)
Izvirni recept Nežnega šampona za krepitev las Le Couvent des Minimes, ki je primeren za vse tipe las, združuje rožmarin, žajbelj in meto za izboljšanje mikrocirkulacije lasišča, krepitev in osvežitev, koprivo za izboljšanje ravnovesja lasišča ter sojine proteine za glajenje in zaščito lasnih vlaken.
Balzam za krepitev las, 200 ml (cena: 12,69 evra)
Izvirni recept Balzama za krepitev las Le Couvent des Minimes, ki je še posebej primeren za normalne in suhe lase, združuje rožmarin, žajbelj in meto za izboljšanje mikrocirkulacije lasišča, krepitev in osvežitev, sojine proteine za glajenje in obnavljanje lasnih vlaken ter oljčno olje za hranjenje kapilarnih vlaken, lesk in mehkobo.
Maska za krepitev las, 250 ml (cena: 21,89 evra)
Izvirni recept Maske za krepitev las Le Couvent des Minimes, ki je še posebej primerna za normalne in suhe lase, združuje rožmarin, žajbelj in meto za izboljšanje mikrocirkulacije lasišča, krepitev in osvežitev, sojine proteine za glajenje in obnavljanje lasnih vlaken ter oljčno olje in karitejevo maslo za hranjenje kapilarnih vlaken, lesk in mehkobo. Izdelki so na voljo na izbranih prodajnih mestih MÜLLER v Sloveniji: Ljubljana – BTC, Čopova ulica, Supernova Rudnik; Maribor – Mesto, Europark; Celje; Kranj.

View Gallery 5 Photos