Popoln glamur Oriflamove linije z ilustratorko Liselotte Watkins

Rezultat sodelovanja je prestižna linija ličil, krem in modnih dodatkov, ki jih krasi Liselottina ilustracija sodobne in samozavestne ženske. Kot pravi Liselotte to ni le čudovita linija izdelkov, ampak prava zgodba. Liselotte sicer sodeluje z najuspešnejšimi modnimi hišami, njene ilustracije pa poleg linije Oriflame krasijo tudi strani priznanih modnih revij kot sta Vogue in Elle.
Popoln glamur
Oriflamova linija Liselotte Watkins je sestavljena iz ekskluzivnih in izbranih ličil, dodatkov ter nakita za elegantne ženske, ki se bodo z njihovo pomočjo čudovito počutile na decembrskih praznovanjih. Ekskluzivne izdelke krasi Liselottina ilustracija – modna ženska, ki izžareva mirnost in samozavest. Liselotte pravi: “Posebne priložnosti lahko izkoristimo za izmik iz vsakdana. Nekaj ur smo lepše, bolj seksi, samozavestnejše in živahne – in to se opazi že na daleč. Prav to sem želela izraziti s to ilustracijo.”

Ekskluzivni izdelki za popoln lepotni ritual
Oriflamov lepotni ritual z Liselotte Watkins se prične z razvajanjem v kopalnici. Razkošne kreme za prhanje očistijo telo in roke, kreme pa navlažijo in nahranijo kožo, da postane mehka kot svila in odišavljena z nežnim lesno-orientalskim vonjem. Nato je na vrsti ličenje z lahkotnim pudrom v prahu, maskaro in sijočim bleščilom, s katerimi bo obraz zasijal v brezhibni lepoti. Ker je embalaža izjemno privlačna, so ličila idealna za nošenje v toaletni torbici, ki je tudi del kolekcije. Za piko na i sta v novi liniji na voljo še zapestnica in ogrlica iz Liselottine ilustracije. Ogrlico lahko nosite na nešteto načinov, ujemajoča se zapestnica s priklopno zaponko pa poskrbi za eleganco.
Živa ilustracija in vznemirljiva zgodba
Privlačno in samozavestno Liselottino žensko z ilustracije v Oriflamovem katalogu predstavlja romunski supermodel Diana Moldovan. Oblečena je v sijajno rdečo obleko iz satena, posebej narejeno za fotografiranje, nosi pa tudi Liselottin nakit, in je tako v popolnosti upodobila razpoloženje ilustracije.“Vesela sem, da se je Oriflame znova odločil zame in za moje ilustracije,” pravi Liselotte. “Skupaj smo ustvarili ne le čudovito linijo izdelkov, ampak celo zgodbo, kar je zelo vznemirljivo.”
www.oriflame.si

 

View Gallery 4 Photos