Pevka Daniela Martinovič je takoj rekla da

Anja Rupret Bohinc, Daniela in Marko Filej na predstavitvi Cruciani by Daniela.

Na dvorcu Zemono je Marko Filej, zastopnik za zapestnice Cruciani, organiziral poseben dogodek namenjen dobrodelnosti in predstavitvi posebne linije zapestnic. Znana glasbenica Danijela Martinović, ki je regionalna ambasadorka zapestnic Cruciani, je postala obraz nove posebne linije zapestnic Cruciani SPECIAL EDITION BY DANIJELA.

Zbrana druščina na gradu Zemono.
Daniela se je takoj odzvala na prijazno povabilo slovenskega zastopnika za Cruciani in na predstavitvenem večeru tudi zapela za vse prisotne goste. Poleg predstavitve posebne kolekcije zapestnic je Marko Filej predstavil še dobrodelni projekt, s katerim se bodo zbirala sredstva za Oddelek za invalidno mladino Stara Gora.
… Aida Smajič …
Od vsake prodane zapestnice iz te posebne linije bodo del sredstev namenili za Fundacijo Vrabček upanja, ki podpira Oddelek za invalidno mladino Stara Gora. Za to linijo je bila oblikovana posebna embalaža in izbran model štiriperesne deteljice v različnih barvah. Posebna linija ima tako poleg dobrodelne note tudi sporočilo sreče.
… Tina Vrhovnik …
Seveda ni šlo brez kuharskega mojstra Tomaža Kavčiča in Marjana Simčiča z vrhunskimi vini. Oba sta kot partnerja tudi podprla dobrodelni dogodek, ki ga je povezovala Anja Rupret Bohinc.
… Barbara Drnač. (Foto: Dean Dubokovič)
View Gallery 5 Photos